Windows 10 Upgrade. Μπορώ να κάνω ακόμα δωρεάν αναβάθμιση;

Η Microsoft ανακοινώνει πολύ ήσυχα την τελευταία δωρεάν προσφορά αναβάθμισης των Windows 10.

Παραπάνω από ένα χρόνο μετά τη λήξη του δωρεάν προγράμματος αναβάθμισης των Windows 10, η Microsoft ετοιμάζεται να κλείσει την τελευταία επίσημη δωρεάν επέκταση αναβάθμισης.

Εάν περιμένετε να διεκδικήσετε την αναβάθμιση των Windows 10 δωρεάν, θα πρέπει να ενεργήσετε σύντομα. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα λήξουν στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Στις 29 Ιουλίου 2016, η Microsoft ολοκλήρωσε επισήμως το πρόγραμμα Get Windows 10, το οποίο προσφέρει δωρεάν αναβαθμίσεις των Windows 10 σε οποιονδήποτε τρέχει αυτήν την περίοδο μια υποστηριζόμενη προηγούμενη έκδοση των Windows (7,8,8.1).

Αλλά η εταιρεία άφησε ένα γιγάντιο κενό σε μια ξεχωριστή ανακοίνωση την ίδια στιγμή.

Σύμφωνα με τους όρους αυτής της ανακοίνωσης, τα άτομα που χρησιμοποιούν “assistive technologies” (τεχνολογίες υποβοήθησης) έλαβαν αυτόματη επέκταση της προσφοράς δωρεάν αναβάθμισης. Και όπως εξήγησε εκπρόσωπος της Microsoft την εποχή εκείνη:

  • Δεν περιορίζουμε την προσφορά δωρεάν αναβάθμισης σε συγκεκριμένες τεχνολογίες υποβοήθησης. Εάν χρησιμοποιείτε τεχνολογία υποβοήθησης στα Windows, μπορείτε να λάβετε την προσφορά δωρεάν αναβάθμισης. Ωστόσο, δεν πρόκειται να αποτελέσει λύση για άτομα που δεν χρησιμοποιούν τεχνολογία υποβοήθησης και που δεν έλαβαν την προθεσμία για την δωρεάν προσφορά.

Κάποια στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα, η Microsoft επεξεργάστηκε τη σελίδα κάτω από την επικεφαλίδα “Συχνές ερωτήσεις“, η αρχική έκδοση έλεγε: “Θα προβούμε σε δημόσια ανακοίνωση πριν από τη λήξη της προσφοράς.” Το κείμενο αυτό έχει αντικατασταθεί τώρα και έχει ως εξής: “Η προσφορά αναβάθμισης προσβασιμότητας λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Έτσι όσοι έχετε Windows 7, 8 ή 8.1 και θέλετε να αναβαθμίσετε σε 10 εδώ θα βρείτε τα ανάλογα links.

Ελληνικά

Αγγλικά

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss