Winter Essentials: 6 ρούχα από την attrattivo που θα σου γίνουν απαραίτητα όλο τον χειμώνα

Και μπορείς να τα αποκτήσεις τώρα, εν όψει Black Friday, στις καλύτερες τιμές.

Στις 27 Νοεμβρίου, η Παρασκευή εκείνη, θα είναι λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες. Και πριν προλάβεις να αναρωτηθείς «πόσο διαφορετική μπορεί να είναι μία Παρασκευή εν μέσω lockdown και πανδημίας» σε προλαβαίνουμε και σου γράφουμε τις δύο «μαγικές» λέξεις που την περιγράφουν και την κάνουν τόσο ξεχωριστή: Black Friday! Αυτή η Παρασκευή που περιμένουμε με αγωνία ως γνήσιες fashionistas όλο τον χρόνο, επιτέλους φτάνει και θα την γιορτάσουμε όπως της αρμόζει, με shopping στο αγαπημένο μας e-shop της attrattivo.

Aπό την ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού μας, θα κάτσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας, θα πάρουμε στα πόδια μας το laptop μας και θα βιώσουμε την απόλυτη «attrattivo Black Friday εμπειρία» καθώς θα αποκτήσουμε στις χαμηλότερες τιμές τα πιο κομψά και βασικά κομμάτια του φετινού χειμώνα. Αν αυτό από μόνο του δεν είναι ικανό να κάνει πιο όμορφη μία «Παρασκευή της πανδημίας», ε τότε τι είναι;

καλύτερες προσφορές Black Friday μπορούν τώρα να γίνουν δικές σου με μία απλή κίνηση που λέγεται «προσθήκη στο καλάθι μου». Βlack Friday ρούχα, αλλά και παπούτσια και τσάντες Black Friday θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις την πιο stylish και ολοκληρωμένη, capsule γκαρνταρόμπα της σεζόν και θα βγάλουν από το μυαλό σου τον προβληματισμό του «πόσα μπορώ να ξοδέψω για ρούχα ενώ δεν βγαίνω από το σπίτι;». Γιατί η απάντηση, πολύ απλά, είναι «ελάχιστα» και επίσης τα attrattivo κομμάτια που θα αποκτήσεις τώρα είναι τόσο διαχρονικά και κομψά που θα είναι επίκαιρα και όλους τους υπόλοιπους χειμώνες της ζωής μας, αυτούς εκτός καραντίνας που θα έρθουν…
Τα must have της σεζόν είναι τα 6 stylish pieces που θα δεις ευθύς:

#1 Mαύρο φόρεμα
Μία all time classic επιλογή για να είσαι καλοντυμένη όλη τη χρονιά, δεν είναι άλλη από ένα μίνι φόρεμα από δερματίνη, σαν αυτό. Το μαύρο χρώμα του και το θηλυκό design του το κάνουν κατάλληλο για να φορεθεί και με ψηλοτάκουνα μποτάκια αλλά και με φλατ μπότες.
attrattivo forema mauro

#2 Εμπριμέ τουνίκ
Το μοτίβο του μπορεί να είναι sexy αλλά το σχέδιό του είναι ο ορισμός του preppy style και αυτό κάνει αυτήν την τουνίκ attrattivo μία πολύ ενδιαφέρουσα λύση για το όταν σκέφτεσαι τι να φορέσεις στη δουλειά αλλά και στην έξοδό σου (όταν κάποια στιγμή ξανασυμβεί και αυτή).

ebrime tounik

#3 Kαρό παντελόνι
Loose και στυλάτο μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία κάθε casual εμφάνισή σου. Συνδύασέ το με το αγαπημένο σου πουλόβερ και ένα ζευγάρι biker boots και δημιούργησε το χειμωνιάτικο σύνολο που θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη.

karo panteloni

#4 Πλεκτό ζιβάγκο
Το ιδανικό είδος top και για τις ημέρες της καραντίνας αλλά και για τις επόμενες, πιο «εξωστρεφείς», που θα έρθουν. Φόρεσέ το με το καρό παντελόνι που λέγαμε παραπάνω, με δερμάτινο leggings αλλά και με αθλητικό κολάν και sneakers και αντιμετώπισε αυτήν την εποχή με τη «ζεστασιά» που της αξίζει.
zivagko attrattivo

#5 Mαύρο backpack
Γιατί να κρατάς άβολες tote bags τη στιγμή που θα μπορείς να έχεις αυτό το κομψό σακίδιο πλάτης 24 ώρες το 24άρο, συνέχεια επάνω σου; Είναι διακριτικό, χωράει όλα σου τα πράγματα και ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα. Α και το σημαντικότερο; Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις εύκολα και απλά!

backpack attrattivo

#6 Φλατ μποτάκια με κορδόνια
Τα biker boots της σεζόν είναι ακριβώς αυτά που βλέπεις παρακάτω: έχουν κορδόνια, τρακτερωτή σόλα και το ύψος τους σταματάει στα μισά της γάμπας. Δίνουν ένα rock twist σε όλα σου τα looks και είναι ίσως το μοναδικό στυλ παπουτσιών (μαζί με τα sneakers) που φέτος θα σου φανεί πιο χρήσιμο από ποτέ.

botakia attrattivo

Ιnfo: Κάνε τώρα εγγραφή στο newsletter attrattivo ώστε να ενημερωθείς πρώτη για τις Black Friday προσφορές!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss