Work It Out: 10 απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ για να είσαι η πιο κομψή και στο γυμναστήριο

Κάνε την ώρα της άθλησής σου, την πιο στυλάτη ώρα της ημέρας σου.

Αν είναι μέρος της καθημερινής σου ρουτίνας η γυμναστική ξέρεις πως χρειάζεσαι δύο πράγματα όταν ξεκινάς το πρόγραμμά σου: καθαρό μυαλό και αυτοπεποίθηση ότι θα «βγάλεις» τις ασκήσεις και θα πετύχεις ακόμα και αυτούς τους μικρούς στόχους, όπως είναι τα 100 σχοινάκια στη σειρά.

Ένα τρίτο «πράγμα» που πιθανότατα να χρειάζεσαι, αλλά να μην το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα, είναι το κατάλληλο outfit για να καταφέρεις όλα τα παραπάνω. Το gym look που θα καλύπτει τις σωματικές σου ανάγκες και θα σε κάνει την ίδια στιγμή να νιώθεις όμορφη και κομψή ακόμα και με τους αλτήρες να «αιωρούνται» πάνω από το κεφάλι σου.

Κολάν, αθλητικά παπούτσια και μπουστάκια, φούτερ ακόμα και shorts, στα πιο trendy χρώματα και σχέδια της αγοράς, συγκεντρώθηκαν για εσένα από εμάς στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς και υπόσχονται να κάνουν πολύ πιο στυλάτες τις στιγμές που περνάς πάνω στο διάδρομο.

Μην πηγαίνεις με την πεπατημένη οδό του σεταρίσματος ούτε για τη γυμναστική σου, παίξε με διαφορετικές υφές και αποχρώσεις και δημιούργησε σύνολα που θα μπορούσαν να σταθούν οπουδήποτε, αν είσαι φυσικά οπαδός του athleisure style. Καλό shopping και ακόμα καλύτερη γυμναστική…
Δες επίσης: Trend Alert: Tα cropped blazers φέτος δικαιώνονται

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss