World Class Global Finals 2022: Ο Ιωσήφ Ζααλούκ έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανος

Ο μεγαλύτερος θεσμός στο παγκόσμιο bartending, το World Class 2022, ολοκληρώθηκε στο Σίδνεϊ σε ένα κλίμα γιορτής, δημιουργικότητας αλλά και υπέροχων γεύσεων.

Ο Adrián Michalčík από τη Νορβηγία κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτητικές δοκιμασίες και κέρδισε τον τίτλο του World Class Global Bartender of the Year 2022.
Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε πως ο μεγάλος νικητής του ελληνικού World Class, Ιωσήφ Ζααλούκ, έδωσε μία εξαιρετική παρουσία, αντάξια του επιπέδου του ελληνικού bartending, δείχνοντας πως η χώρα μας, έχει κάθε λόγο να δίνει το παρόν στους μεγάλους παγκόσμιους διαγωνισμούς χάρη στο υψηλό επίπεδο γνώσεων και δημιουργικότητας των συμμετεχόντων. Και αυτό, ο Ιωσήφ Ζααλούκ, το κατάφερε -και με το παραπάνω.

Φυσικά, δεν παύει να είναι ο Έλληνας World Class Bartender of the Year 2022 που βίωσε από κοντά τις δοκιμασίες και έζησε τον «πυρετό» του Global World Class, έχοντας το προνόμιο και την τύχη να διαγωνιστεί με τους πιο δημιουργικούς bartenders σε όλο τον κόσμο. Ο Ιωσήφ, λοιπόν, μοιράστηκε μαζί μας τις εντυπώσεις του, σε μία συνέντευξη που αξίζει σίγουρα λίγο από τον χρόνο σου.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss