Ξέφυγαν τα τουρκικά ΜΜΕ: Οι επισκέψεις Σακελλαροπούλου στα νησιά αυξάνουν τις εντάσεις

Απίστευτοι τουρκικοί ισχυρισμοί για τις επισκέψεις της Ελληνίδας Προέδρου της Δημοκρατίας στα ελληνικά νησιά

Προσπάθεια διατήρησης της έντασης στα ελληνοτουρκικά, φέρνοντας για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο την «ποινικοποίηση» των επίσημων επισκέψεων των Ελλήνων πολιτικών στα νησιά του Αιγαίου, επιχειρούν τα τουρκικά ΜΜΕ.
Στο στόχαστρο για ακόμα μια φορά μπαίνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου οι οποία της τελευταίες ημέρες πραγματοποίησε ταξίδια σε Ρόδο, Χάλκη, Καστελόριζο και Μεγίστη.

Είναι χαρακτηριστικό πως η φιλοκυβερνητική και εθνικιστική εφημερίδα Σοζτζού παρουσιάζει σήμερα δημοσίευμα με τίτλο «Ελληνίδα Πρόεδρος επισκέπτεται τα νησιά για έβδομη φορά», αναφέροντας για ακόμα μια φορά τις παράνομες αποστρατικοποιήσεις που ζητά η Άγκυρα.
«Καθώς οι εντάσεις μεταξύ Άγκυρας και Αθήνας συνεχίζονται, η Ελληνίδα Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου πραγματοποιεί μια επίσκεψη που θα αυξήσει τις εντάσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι πραγματοποιεί επισκέψεις στο Καστελόριζο (Meis) και τη Μεγίστη (Camada), που βρίσκονται απέναντι από την περιοχή Κας της Αττάλειας.

Το δημοσίευμα, τονίζει παράλληλα ότι η κυρία Σακελλαροπούλου αναμένεται να επιθεωρήσει στρατιωτικές μονάδες στα νησιά, ενώ υπογραμμίζεται «τα τέσσερα εν λόγω νησιά υποτίθεται ότι έχουν αποστρατιωτικοποιηθεί, σύμφωνα με τη Συνθήκη του Παρισιού του 1947. Ωστόσο, η Ελλάδα παραβιάζει αυτή τη συμφωνία εδώ και πολύ καιρό».

Και καταλήγει σχολιάζοντας ότι «η Σακελλαροπούλου, που ανέλαβε καθήκοντα το 2020, πραγματοποίησε την έβδομη επίσκεψή της στα νησιά της περιοχής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss