Ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα του Batman

Τα γυρίσματα της ταινίας Batman ξεκίνησαν εκ νέου στη Βρετανία, ανακοίνωσε η Warner Bros σήμερα, έπειτα από διακοπή δύο εβδομάδων που προκλήθηκε αφότου ένα μέλος της παραγωγής (σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ηθοποιός Robert Pattinson) διαγνώστηκε θετικός με τον νέο κορονοϊό.

«Έπειτα από μια διακοπή στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων καραντίνας για την Covid-19, τα γύρισμα του The Batman ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα στη Βρετανία», ανέφερε σε μια ανακοίνωση εκπρόσωπος της Warner Bros. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Robert Pattinson, ο πρωταγωνιστής της ταινίας ήταν το πρόσωπο που είχε βγει θετικό στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία παραγωγής δεν επιβεβαίωσε ποτέ ούτε διέψευσε τις εν λόγω πληροφορίες.

Η διακοπή των γυρισμάτων υπογραμμίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Hollywood στο να επανέλθει στις δραστηριότητές του έπειτα από μήνες “παγώματος” εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Τα γυρίσματα του Batman είχαν ξεκινήσει εκ νέου στα βόρεια περίχωρα του Λονδίνου τρεις ημέρες προτού γίνει γνωστό το θετικό τεστ κι αφού είχαν σταματήσει στα μέσα Μαρτίου, όπως και στην περίπτωση δεκάδων άλλων ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών παγκοσμίως εξαιτίας της Covid-19.

Δεν είναι σαφές εάν ο 34χρονος ηθοποιός εκδήλωσε συμπτώματα της νόσου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss