Ξεκούκης: Ο κόσμος επηρεάζεται πολύ από τα σίριαλ κι όλοι οι «κακοί» περνούσαν μια κόλαση

Ο Πέτρος Ξεκούκης έδωσε συνέντευξη στο «Enjoy» και την Μαρία Ανδρέου και μίλησε για την επιστροφή της σειράς το Κόκκινο Ποτάμι, αλλά και το ρόλο που έκανε στη δημοφιλή σειρά Άγγιγμα ψυχής.

  • Έχετε αρχίσει τα γυρίσματα;

Ναι πριν από δύο εβδομάδες. Γυρίσματα κάνουμε στην Αθήνα, στη Λάρισα, στα Αμπελάκια, στο Αλεποχώρι, στην Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος με αγάπησε στο Κόκκινο Ποτάμι. Είναι κι ο ρόλος που παίζεις κάθε φορά.

Στη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής» του Μανουσάκη υποδυόμουν έναν ιερέα που διέβαλε τον παπά (Σταύρος Ζαλμάς), ο οποίος είχε μια ιδιαίτερη σχέση με μία αγιογράφο, την οποία υποδυόταν η Θεοφανία Παπαθωμά.

Να σκεφτείτε στο Περοκέ, παίζαμε τότε με τον Κώστα Βουτσά και τον Βασίλη Τσιβιλίκα, ανεβαίνει μια γυναίκα, με χαστουκίζει πάνω στη σκηνή και μου λέει: «Τι σου έχει κάνει ο αρχιμανδρίτης, ρε κακέ άνθρωπε;»

Έγινε πανικός. Μου λέει ο Κώστας Βουτσάς πέσε κάτω, λιποθύμα, να κλείσουμε την αυλαία. Έπεσα κάτω, κατέβηκε η κουρτίνα κι έγινε χαμός με τη γυναίκα να μου κάνει σφοδρή επίπθεση.

Ο κόσμος επηρεάζεται πολύ από τα σίριαλ κι όλοι οι «κακοί» του ελληνικού κινηματογράφου περνούσαν μια κόλαση. Με τον Μανουσάκη μας δένουν τόσα πολλά. Στην ΕΡΤ πέρυσι έπαιξα στη σειρά «Βαρδιάνος στα σπόρκα» και πραγματικά ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία.

Δεν ζωντανεύεις πολλές φορές στη ζωή σου Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. Ο Παπαδιαμάντης γράφει για έναν φύλακα σε μολυσμένα καράβια, σε ανθρώπους, σε καραντίνα. Τραγικά επίκαιρο και διαχρονικό…

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss