Ξέρουμε ποιες νέες σειρές και ταινίες θα δείτε στο Netflix τον Οκτώβριο

Τζωρτζίνα Ντούτση
30/09/2022 14:01

Το Netflix ανακοινώνει όλες τις νέες σειρές και τις ταινίες που «προσγειώνονται» στην πλατφόρμα του τον Οκτώβριο.Οι νέες αφίξεις είναι ικανές να καλύψουν κάθε γούστο και ηλικία και ιδιαίτερα τους φαν του τρόμου (μήνας Halloween γαρ), του μυστηρίου και των ανεξιχνίαστων υποθέσεων.Στα highlights του μήνα, συναντάμε τη νέα σειρά τρόμου The Midnight Club από τον Μάικ Φλάναγκαν ο οποίος μας έχει χαρίσει… τρομακτικές συγκινήσεις στο παρελθόν, τη δεύτερη σεζόν του Barbarians, την έκτη σεζόν της βραβευμένης με Emmy σειράς Big Mouth, τα Άλυτα Μυστήρια (Κεφάλιο 3), κ.ά. Παράλληλα, ταινίες όπως: The School for Good and Evil με τη Σαρλίζ Θερόν και The Good Nurse, αλλά και τα ντοκιμαντέρ: Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τζέφρι Ντάμερ και Earthstorm: Φυσικές Καταστροφές, αξίζουν σίγουρα την προσοχή μας.

Σειρές του Netflix
Πλημμύρα (High Water)Κυκλοφορεί 05/10/2022Το 1997, επιστήμονες και τοπικοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Βρότσλαβ καλούνται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις όταν ένα καταστροφικό πλημμυρικό κύμα απειλεί την πόλη.
Τα Κορίτσια του Ντέρι: Σεζόν 3 (Derry Girls: Season)Κυκλοφορεί 07/10/2022Όπως η Βόρεια Ιρλανδία κάνει ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον, έτσι κάνουν και τα κορίτσια μας — χωρίς να αποφεύγουν μερικά εμπόδια στον δρόμο τους.Η Λέσχη του Μεσονυχτίου (The Midnight Club)Κυκλοφορεί 07/10/2022Σε ένα άσυλο ανιάτων για εφήβους, τα μέλη ενός πριβέ κλαμπ συνάπτουν μια ανατριχιαστική συμφωνία: Ο πρώτος που θα πεθάνει πρέπει να στείλει ένα σημάδι από τον τάφο.

Ανδρόπαυση (Man on Pause)Κυκλοφορεί 07/10/2022Όταν ξεκινάει η ανδρόπαυση, ένας 50ρης οικογενειάρχης αποφασίζει να κάνει αλλαγές και να κυνηγήσει την ευτυχία. Τότε, τα κάνει όλα θάλασσα.
Ο Ματ Ράιτ στη Γη των Κροκοδείλων (Wild Croc Territory)Κυκλοφορεί 12/10/2022Ο Ματ Ράιτ και η ατρόμητη ομάδα του πιάνουν και μεταφέρουν κροκόδειλους, μερικά από τα πιο άγρια ερπετά του κόσμου, στην ενδοχώρα της Αυστραλίας.
The Playlist: Σειρά μίας σεζόν (The Playlist)Κυκλοφορεί 13/10/2022Ο νεαρός επιχειρηματίας Ντάνιελ Εκ και οι βασικοί του συνεργάτες φέρνουν την επανάσταση σε όλη τη μουσική βιομηχανία, προσφέροντας παντού νόμιμο δωρεάν streaming.Σου Πέρκινς: Απολύτως Νόμιμα (Sue Perkins: Perfectly Legal)Κυκλοφορεί 13/10/2022Η Σου Πέρκινς τα βάζει με τη μέση ηλικία ταξιδεύοντας σε χώρες της Λατινικής Αμερικής όπου ζει περιπετειώδεις, τρομακτικά νόμιμες και, ενίοτε, επικίνδυνες καταστά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss