Ξέρουμε το serum που χρειάζεται κάθε γυναίκα άνω των 40 για extra λαμπερή επιδερμίδα

Καθώς μεγαλώνουμε οι απαιτήσεις της skincare ρουτίνας μας αυξάνονται όλο και περισσότερο. Κάπως έτσι ένα από τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσες γυναίκες είναι άνω των 40 αποτελεί το θαμπό και ξηρό δέρμα. Ωστόσο, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Υπάρχουν πολλές λύσεις περιποίησης που μπορούν να κρατήσουν την επιδερμίδα σας πιο νεανική από ποτέ, συμπεριλαμβανομένου ενός λιγότερο γνωστού συστατικού που βρίσκουμε σε κάποια serums, και είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση.
Κάπως έτσι, λοιπόν, για ακόμα μια φορά κάναμε την έρευνα μας και βρήκαμε το στοιχείο στα serum που πρέπει να ενσωματώνουν στη ρουτίνα τους οι γυναίκες που είναι άνω των 40, καθώς θα τους χαρίσει extra ελαστικό και λαμπερό δέρμα. Συγκεκριμένα, η δερματολόγος, Anna Chacon MD, αποκαλύπτει το μυστικό που δεν είναι άλλο από το πολυγλουταμινικό οξύ. Η ίδια τονίζει ότι αυτό το στοιχείο είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσετε ενυδάτωση υψηλής ποιότητας και ακαταμάχητη λάμψη.

Πολυγλουταμικό Οξύ (PGA)
Εάν θέλετε να δείτε το δέρμα σας να φτάνει στο υψηλότερο δυνατό σημείο λάμψης, η Chacon λέει ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε έναν ορό πολυγλουταμινικού οξέος (PGA). «Το PGA είναι ένα υδατοδιαλυτό πεπτίδιο (πρωτεΐνη) που προέρχεται από ζυμωμένους κόκκους σόγιας και είναι εξαιρετικά ενυδατικό στοιχείο που το δέρμα σας θα το λατρέψει», λέει χαρακτηριστικά η ίδια και συνεχίζει: «Είναι ένα υγροσκοπικό, που σημαίνει ότι προσελκύει την υγρασία. Επίσης εξαιρετικό στο να διατηρεί σφραγισμένη την υγρασία και για να προάγει στο δέρμα δροσιά όλη την ημέρα. Σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα για να αποτρέψει την εξάτμιση της υγρασίας».
Σίγουρα έχετε ακούσει ήδη όλη τη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το υαλουρονικό οξύ, ένα παρόμοιο προϊόν γνωστό για τις εξαιρετικά ενυδατικές και γεμάτες ιδιότητές του. Έτσι, η Chacon τώρα περιγράφει αυτά τα δύο συστατικά ως «στενά ξαδέρφια». Ωστόσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss