Xiaomi 12S Ultra – Το εφέ bokeh της κάμερας smartphone είναι εντυπωσιακό

Ο Snapdragon 8+ Gen 1 στο Xiaomi 12S Ultra εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση συστήματος στην καθημερινή χρήση, σχεδόν χωρίς καθυστερήσεις, και πολύ καλούς χρόνους εκτέλεσης ενόψει του εγκατεστημένου υλικού. Στα αποτελέσματα αναφοράς της CPU, το Xiaomi 12S Ultra καταφέρνει ακόμη και να ξεπεράσει τις επιδόσεις του Asus ROG Phone 6 Pro.

Το αποκορύφωμα του Xiaomi 12S Ultra είναι η μονάδα κάμερας στο πίσω μέρος, η οποία φιλοξενεί έναν αισθητήρα 50 megapixel σε μορφή 1 ίντσας και αναπτύχθηκε από κοινού από τη Leica. Σχεδόν κανένα άλλο σύγχρονο smartphone προηγμένης τεχνολογίας δεν προσφέρει τόσο μεγάλο αισθητήρα εικόνας. Από καθαρά τεχνικής άποψης, ακόμη και ένα Sony Xperia Pro-I χρησιμοποιεί μόνο ένα μέρος του IMX 383, το οποίο έχει επίσης 1 ίντσα.
Ο Sony IMX989 στο Xiaomi 12S Ultra προσφέρει πολύ ωραία ευκρίνεια εικόνας και ισχυρή δυναμική σε έντονο φως. Λόγω του αισθητήρα 1 ίντσας, το φόντο είναι συνήθως θολό ακόμη και στη λειτουργία φωτογραφίας, έτσι ώστε η λειτουργία κατακόρυφης προβολής να είναι στην πραγματικότητα απαρχαιωμένη.

  

Σε σύγκριση με ένα Samsung Galaxy Z Fold3, με τον αισθητήρα εικόνας μάλλον “κανονικού” μεγέθους (1/1,76″) για smartphone, οι διαφορές στο bokeh είναι ξεκάθαρα ορατές. Ακόμη και σε περίπτωση λιγότερο σαφούς διάκρισης από το φόντο (όπως στη φωτογραφία με το γατάκι), το smartphone Xiaomi δημιουργεί ένα πολύ ωραίο εφέ θολώματος.
GiveAway: Κέρδισε ένα realme C30 από το Techfreaks.gr 
Ακολουθήστε μας στοfacebook | Instagram | Google News
Πηγή: NotebookCheck


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss