Xiaomi Redmi Note 11 Review

Πιστή στο ραντεβού της, η Xiaomi κυκλοφορεί το Xiaomi Redmi Note 11, το νεότερο μοντέλο στη σειρά Redmi Note η οποία παραδοσιακά περιλαμβάνει αξιόλογα smartphones με ισχυρά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν στην κατηγορία των budget προς mid-range συσκευών.

Το Xiaomi Redmi Note 11 επιχειρεί να τραβήξει τα βλέμματα με ένα ελκυστικό συνολικά πακέτο, όμως κατά πόσο καταφέρνει να ξεχωρίσει; Λάβαμε το Xiaomi Redmi Note 11 και περάσαμε αρκετές ημέρες μαζί του, οπότε παρακάτω παραθέτουμε τις εντυπώσεις μας από αυτό.
Λιτό και πρακτικό, το Redmi Note 11 διαθέτει απλά υλικά κατασκευής και δε θα εντυπωσιάσει – η Xiaomi εστιάζει σε άλλους τομείς κι όχι τόσο στην εμφάνιση, στην προκειμένη, χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως δεν είναι αισθητικά όμορφο κινητό. Το πλαστικό της πλάτης είναι λείο και ελάχιστα τραχύ, οπότε δε γλιστράει εύκολα από το χέρι, ενώ όλη η πλάτη είναι ματ και δε γυαλίζει εύκολα. Αυτό ίσως είναι θετικό για κάποιους, καθώς η «μανία» των κατασκευαστών να κάνουν τα κινητά γυαλιστερά σε κάθε ευκαιρία (ακόμη κι αν δεν είναι γυάλινης κατασκευής) κάνει το Redmi Note 11 να ξεχωρίζει ακριβώς για αυτό το λόγο – είναι θέμα γούστου του καθενός. Από όλη την κατασκευή, μόνο το πλαστικό πλαίσιο γυαλίζει και πάλι, όχι υπερβολικά.

Πέρα από το σχεδιασμό τη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss