Yasmine Bleeth: Αγνώριστη η άλλοτε σεξοβόμβα του Baywatch στα 54 της

Καμία σχέση με τη λαμπερή εμφάνιση που είχε στο Baywatch.

Αγνώριστη είναι πλέον η Yasmine Bleeth, σταρ του Baywatch, την οποία έπιασαν οι παπαράτσι να κυκλοφορεί ατημέλητη, χωρίς μακιγιάζ με ένα μαύρο μπουφανάκι, ροζ πιτζάμες και παντόφλες, την περασμένη εβδομάδα στο Λος Άντζελες.
Η DailyMail δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες της 54χρονης που δεν θυμίζει τίποτα από τις λαμπερές μέρες της στο Χόλιγουντ.

Η άλλοτε σεξοβόμβα ναυαγοσώστρια Caroline Holden, που έκανε πολλούς άντρες να καρδιοχτυπούν, πάλευε με τον εθισμό στην κοκαΐνη, κάτι που την οδήγησε στην αποτοξίνωση το 2000.
[embedded content]

Η Yasmine Bleeth έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που εγκατέλειψε την υποκριτική. Είναι η πρώτη φορά που την εντοπίζουν έξω τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα.
Το πρώην μοντέλο υποδύθηκε τη ναυαγοσώστρια σε 72 επεισόδια στην πετυχημένη σειρά, η οποία έκανε επίσης διάσημους και συναδέλφους της όπως οι Pamela Anderson, David Hasselhoff, Carmen Elektra, Nicole Eggert και Michael Newman.

To 2001, συνελήφθη ενώ οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο στο Μίσιγκαν, με τις αρχές να εντοπίζουν σύριγγες γεμάτες με ενέσιμη κοκαΐνη στο αυτοκίνητό της. Μια έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιό της σε ξενοδοχείο σε κοντινή απόσταση εντόπισε περισσότερη κοκαΐνη και φάρμακα.
Η Yasmine Bleeth έχει μιλήσει για τη μάχη της με τα ναρκωτικά και το 2013 έγραφε σε άρθρο στο Glamour ότι «η συνειδητή προσπάθεια να μείνω μακριά από τα ναρκωτικά είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου και θα είναι πάντα».

Ενώ βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης, γνώρισε στον σημερινό της σύζυγο, ιδιοκτήτη strip club, Paul Cerrito. Η ίδια έχει πει για τη σχέση τους: «Λένε ότι δεν πρέπει να μπεις σε κάποια σχέση τον πρώτο χρόνο που προσπαθείς …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss