Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 20/08: Μην διστάσεις λοιπόν να ξανοιχτείς κοινωνικά

Ζώδια – Υδροχόος: Θα διασκεδάσεις, με καλή παρέα και παιχνίδια συντροφιάς, επειδή όμως είναι και ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιο, όσο θα σε «φτιάξουν» κάποιες καταστάσεις.

Η Αφροδίτη απέναντί σου και η Σελήνη στους Διδύμους προσδίδουν νέο ενδιαφέρον στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, χωρίς μάλιστα να τίθεται κάποιο θέμα «υποχρέωσης», μην διστάσεις λοιπόν να ξανοιχτείς κοινωνικά και να επικοινωνήσεις περισσότερο τα θέματα σου, αφού θα κερδίσεις σε υποστήριξη, ίσως μάλιστα κάποιος/α να μεσολαβήσει για την επίλυση ενός θέματος που σε απασχολεί. Επιπλέον, θα διασκεδάσεις, με καλή παρέα και παιχνίδια συντροφιάς, επειδή όμως είναι και ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιο, όσο θα σε «φτιάξουν» κάποιες καταστάσεις, άλλο τόσο θα σε… συγχύσουν ορισμένοι/ες με τα καμώματά τους!
Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/08

Με την Αφροδίτη απέναντί σου, το ερωτικό παιχνίδι καλά κρατεί κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να απολαύσεις τις ευκαιρίες για να… ξανανιώσεις, ίσως μάλιστα να σου προκύψουν δύο διαθέσιμες επιλογές, μια με νεαρό άτομο κι άλλη μια με εκπρόσωπο της «υψηλής κοινωνίας». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η έλευση του Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε «ξεσηκώσει» τόσο, ώστε να πεις «αντίο» μέχρι νεωτέρας!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss