Yesss! Η Charlie και η Dixi D’ Amelio ετοιμάζουν τη δική τους skincare σειρά

Selena Gomez, Hailey Bieber, Kylie Jenner… Είναι τόσες πολλές οι teen stars που έχουν «εισβάλει» στον χώρο της ομορφιάς και έχουν δημιουργήσει τα δικά τους brands, που πραγματικά δεν ξέρεις ποιας celebrity τα προϊόντα να διαλέξεις. Ετοιμάσου να διχαστείς κι άλλο τώρα, γιατί οι διάσημες αδελφές και TikTokers, Charli και Dixi D’ Amelio, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τη δική τους σειρά περιποίησης της επιδερμίδας.
Charli D’Amelio: Η νέα της ανάρτηση ξεπέρασε τα 3 εκ. likes γιατί είναι πολύ cool
Όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα για τη skincare σειρά των Charli και Dixi D’ Amelio
D’ Amelio Brands θα λέγεται η σειρά περιποίησης που θα λανσάρουν οι αδερφές D’ Amelio σε μια προσπάθεια να επεκτείνουν την επιρροή τους στον χώρο της ομορφιάς. Γιατί μην ξεχνάς ότι ήδη τα δύο κορίτσια έχουν συνεργασίες τόσο στον χώρο της μόδας όσο και του beauty.

@charlidamelio 30 minutes and we are live and you guys can vote for me and mark!!!! @officialdwts ♬ everyday – ?

Η Dixie φέτος συνεργάστηκε με την Puma, ενώ τον περασμένο Ιούνιο η Charli κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα, Born Dreamer. Μαζί, η Charli και η Dixi D’ Amelio, έχουν επίσης μια σειρά ρούχων σε συνεργασία με τη Hollister, τη Social Tourist, από το 2020.
Και τώρα, η δημιουργία του brand D’Amelio αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής για να έχουν την ευκαιρία οι δύο διάσημες αδελφές και TikTokers να σταματήσουν τις εμπορικές συμφωνίες με διάσημα brands και να ρίξουν όλο το βάρος τους στα δικά τους εμπορικά σήματα. Σύμφωνα με το Bloomberg, «ο πατέρας τους, Marc D’Amelio, θα διευθύνει τη νέα επιχείρηση, η οποία έχει ήδη ενσωματωθεί στις υπάρχουσες επιχειρήσεις της οικογένειας».

@dixiedamelio #socialtouristcofounder little @social tourist summer drop try on #wethetourists ♬ Lofi Vibes – Gentle State

Τι θα περιέχει, όμως, το D’ Amelio Brands; Μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2022, αλλά και σειρά με παπούτσια.

Η Charli D’ Amelio είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής TikToker στον κόσμο
Η 18χρονη Charli και η 21χρονη Dixie – από τότε που έγιναν διάσημες το 2019 στο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss