Your Insta-questions: Βάζω την κρέμα μου και κάτω από τα μάτια. Χρειάζομαι και κρέμα ματιών;

Μία εύλογη ερώτηση την οποία σου απαντάμε πολύ απλά

Η ερώτησή σου σήμερα μας έκανε χαρούμενες εδώ στο beauty department. Αφενός γιατί σε απασχολεί το θέμα και αυτό από μόνο του είναι καλό και αφετέρου γιατί θα μπορέσουμε να θίξουμε το θέμα επιτέλους. Βλέπεις, μπορεί η ερώτηση για την κρέμα ματιών να είναι από τις πιο δημοφιλείς ωστόσο, υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά κορίτσια που δεν αγοράζουν κρέμα ματιών και θεωρούν πως η κρέμα ημέρας κάτω από τα μάτια αρκεί. Φυσικά αυτό είναι λάθος, γιατί όμως;

Η επιδερμίδα κάτω και γύρω από τα μάτια είναι πολύ διαφορετική από το υπόλοιπο πρόσωπο. Είναι πιο λεπτή, δεν έχει σμηγματογόνους αδένες και είναι πολύ πιο ευαίσθητη. Είναι λογικό λοιπόν να χρειάζεται προϊόντα με διαφορετική σύσταση από ότι το υπόλοιπο πρόσωπο. Η κρέμα προσώπου σου περιέχει συστατικά των οποίων το μοριακό βάρος είναι μεγάλο και έτσι δεν καταφέρνουν να φτάσουν σε βάθος και να κάνουν αυτό που υπόσχονται.

Μένουν λοιπόν στην επιφάνεια και ενυδατώνουν λίγο επιφανειακά. Είναι δηλαδή σα να μην έχεις φορέσει τίποτα. Επίσης, μπορεί τα συστατικά της κρέμας ημέρας που χρησιμοποιείς να δημιουργήσουν ευαισθησία και άλλα προβλήματα καθώς δεν είναι οφθαλμολογικά ελεγμένες. Είναι συνεπώς καλύτερα να επενδύσεις σε μία κρέμα ματιών που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και να αποφύγεις οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην περιοχή.

Τώρα για το ποιες κρέμες ματιών πρέπει να προτιμήσεις… Μείνε συντονισμένη, δεν θα σε αφήσουμε έτσι. Ακολουθεί τέλειο ρεπορτάζ με τις καλύτερες της αγοράς για κάθε ανάγκη.

Διάβασε ακόμα: Αποκλειστικό! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το σημερινό beauty look της Ελεονώρας Μελέτη

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss