Youtube στο κινητό σου χωρίς διαφημίσεις

Τι ακριβώς ήταν το YouTube Vanced; Ήταν ένας προσαρμοσμένος YouTube client με λειτουργίες όπως SponsorBlock, πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, υποστήριξη εικόνας σε εικόνα, αναπαραγωγή στο παρασκήνιο, σκοτεινό θέμα AMOLED και πολλά άλλα. Αυτή η ανάρτηση θα δείξει πώς να κατεβάσετε τη νέα εφαρμογή ReVanced που έχει τις ίδιες δυνατότητες και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για το Vanced.

Πριν από λίγο καιρό, η Google ώθησε το YouTube Vanced, μια premium έκδοση της εφαρμογής YouTube, να σταματήσει την λειτουργία του, απειλώντας με μήνυση. Πολλοί άνθρωποι βασίζονταν στο YouTube Vanced που είναι μια εξαιρετική εναλλακτική στο YouTube Premium. Ορισμένες πτυχές της εφαρμογής δεν ήταν σύμφωνες με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του YouTube. Ως αποτέλεσμα, το YouTube Vanced έκλεισε. Ενώ αυτό εξόργισε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μια άλλη ομάδα προγραμματιστών ανέλαβε το έργο και δημιούργησε μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται ReVanced χωρίς καμία σχέση με την ομάδα του YouTube Vanced.

Το REVANCED θα είναι η εναλλακτική της εφαρμογής VANCED του YouTube
«Το ReVanced είναι μια ανεπίσημη συνέχεια του Vanced και μη συνδεδεμένη με το Vanced, με στόχο να προσφέρει νέες δυνατότητες. καθώς και αυτά που έχουν ήδη δει στο Vanced. Εφαρμοσμένες ενημερώσεις κώδικα: microg-patch, amoled, ελαχιστοποιημένη αναπαραγωγή, διάταξη παλιάς ποιότητας, κουμπί απενεργοποίησης δημιουργίας, γενικές διαφημίσεις, διαφημίσεις βίντεο, seekbar-tapping, αναπαραγωγή στο παρασκήνιο”.
Νωρίτε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss