Υπέροχα φθινοπωρινά φορέματα | ediva.gr

]]>

Τα φορέματα είναι αγαπημένο ένδυμα των γυναικών. Είναι άνετα, θηλυκά, μπορούμε εύκολα να τα συνδυάσουμε με οτιδήποτε και να τα φορέσουμε σε κάθε περίσταση. Από το πρωί έως το βράδυ, για όλες τις ώρες της ημέρας υπάρχει και το κατάλληλο φόρεμα. Τώρα που αποχαιρετήσαμε επισήμως το καλοκαίρι, καιρός είναι να βρούμε και τα φθινοπωρινά φορέματα που θα συνοδεύσουν τις εμφανίσεις μας αυτή την εποχή.
Ιδέες για φθινοπωρινά φορέματα

Κόκκινο μίντι floral cut-out φόρεμα

Αν ψάχνεις ένα φόρεμα για τις φθινοπωρινές βραδιές που θέλεις να βγεις για ένα ποτό, αυτό είναι η ιδανική επιλογή. Ένα μίντι κόκκινο φόρεμα με floral print και κόψιμο κάτω από το μπούστο. Τα φουσκωτά μανίκια το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό. Μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με τα αγαπημένα σου πέδιλα και ένα ωραίο μικρό τσαντάκι ή ένα clutch.
Μπορείς να το αποκτήσεις με -40% έκπτωση εδώ!
Κοντομάνικο φόρεμα με κουμπιά

Για τις πιο ζεστές φθινοπωρινές μέρες που θέλεις ένα φόρεμα για τις πρωινές σου βόλτες, αυτό το μπεζ μίντι φόρεμα με τα κουμπιά είναι ό,τι πρέπει. Με διακριτικά λουλούδια στο τύπωμα και ιδιαίτερα μανίκια θα κλέψει τις εντυπώσεις εύκολα. Μπορείς να το φορέσεις με σανδάλια ή και sneakers.

Βρες το τώρα με -44% έκπτωση εδώ!
Πλεκτό μίντι φόρεμα με κουμπιά και σκίσιμο

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει την εμμονή με τα πλεκτά φορέματα τα τελευταία χρόνια. Αν θέλεις και συ να αποκτήσεις το δικό σου, αυτό το πράσινο μίντι φόρεμα με τα κουμπιά και το διακριτικό σκίσιμο είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Θα αναδείξει τη σιλουέτα σου και θα σου προσφέρει μία πολύ κομψή και ταυτόχρονα σέξι εμφάνιση. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή μοντέρνα mules. Αν θέλεις κάτι πιο άνετο, θα ταίριαζε τέλεια και με ένα ζευγάρι λευκά sneakers.
Αν θέλεις να το αποκτήσεις, θα το βρεις με -36% έκπτωση εδώ!
Δες επίσης: 7 Εξώπλατα φορέματα για όλες τις περιστάσεις
Εμπριμέ φθινοπωρινά φορέματα

Αν θέλεις ένα σικάτο φόρεμα για το φθινόπωρο, το οποίο να μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ, αυτό το μίντι μακρυμάνικο εμπριμέ φόρεμα είναι η απάντηση. Συνδύασέ το με μπαλαρίνες, loafers, sneakers, αλλά και μακριές μπότες που φέτος έχουν την τιμητική τους.

]]>

Μπορείς να το βρεις με -42% έκπτωση εδώ!
Denim φθινοπωρινά φορέματα

Τα denim κομμάτια είναι πάντα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss