Υπέροχες ιδέες για παστέλ νύχια! | ediva.gr

]]>

Η περιποίηση των νυχιών και το μανικιούρ είναι θέματα που αφορούν όλες τις γυναίκες. Υπάρχουν αυτές που αρέσκονται στο να δοκιμάζουν τις καινούριες τάσεις κάθε εποχής και εκείνες που προτιμούν πιο κλασικές επιλογές για το μανικιούρ τους. Όπως θα έχεις δει, τα παστέλ νύχια είναι ένα από τα πιο hot trends της φετινής χρονιάς και, ακόμα περισσότερο, του καλοκαιριού 2022.
Νύχια σε παστέλ χρώματα!

Λιλά νύχια

Το λιλά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και must χρώματα των τελευταίων χρόνων σε μόδα, νύχια και διακόσμηση. Ειδικά για το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει, αν θέλεις κάτι γλυκό και ρομαντικό. Μπορείς να επιλέξεις σκέτο λιλά για τα νύχια σου ή να παίξεις με κάποια σχέδια. Εμπιστεύσου ένα γαλλικό μανικιούρ σε λιλά αποχρώσεις, που θα κάνει τη διαφορά, χωρίς να είναι κάτι έντονο. Επίσης, μην ξεχνάς ότι τα abstract σχέδια και τα λουλούδια είναι επιλογές που θα σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη. Και οι πιο τολμηρές που θέλουν ένα ξεχωριστό μανικιούρ, μπορούν να επιλέξουν διαφορετικά σχέδια σε λιλά αποχρώσεις σε κάθε νύχι.
Νύχια σε παστέλ κίτρινο χρώμα

Το παστέλ κίτρινο είναι ακόμα ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα, το οποίο πρέπει να δοκιμάσεις τουλάχιστον μία φορά. Φυσικά υπάρχει η απλή εκδοχή, αλλά μπορείς να επιλέξεις και κάτι πιο παιχνιδιάρικο. Λίγα λεμονάκια ή ένα floral σχέδιο θα ταιριάξουν τέλεια με το κίτρινο χρώμα και θα σου δώσουν το πιο φρέσκο και μοντέρνο μανικιούρ.

Δες επίσης: 4 Εντυπωσιακές ιδέες για πολύχρωμα Νύχια!
Μανικιούρ σε μπλε παστέλ αποχρώσεις

Φυσικά δεν μπορεί να λείπει και λίγο μπλε από τη λίστα. Το χρώμα της θάλασσας και του καλοκαιριού υπόσχεται το πιο δροσερό μανικιούρ. Διάλεξε λουλούδια και γεωμετρικά σχέδια για τα νύχια σου ή και πιο αφηρημένα σχέδια. Αυτό π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss