Υπογραφή… αγνοείται!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Παρότι το πρωτάθλημα της Basket League έχει προχωρήσει για τα καλά, το συμβόλαιο του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ για το τηλεοπτικό ακόμη δεν έχει υπογραφεί! Κάτι που φαίνεται παράδοξο, καθώς έχουν πραγματοποιηθεί έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και ΑΚΟΜΗ δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Θα πει κανείς, εντάξει τώρα στην Ελλάδα ζούμε θα γίνει κι αυτό είναι κάτι τυπικό, καθώς υπάρχει ήδη συμφωνία. Όμως, αυτό που ΟΛΟΙ αγνοούν είναι πως αν δεν υπάρξει υπογραφή δεν μπορεί να γίνει εκταμίευση των χρημάτων για να δοθούν στις ΚΑΕ!

Όσο κι αν αναρωτιούνται οι ομάδες τι γίνεται με τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν θα πάρουν σαφή απάντηση για την ακριβή ημερομηνία που θα πάνε… ταμείο, όσο δεν υπάρχουν υπογραφές στη σύμβαση.
Γι’ αυτό καλό είναι στη Λίγκα να ασχοληθούν πιο ενεργά με αυτό το ζήτημα, καθώς οι περισσότερες από τις μικρομεσαίες ομάδες περιμένουν αυτά τα χρήματα για να πληρώσουν.

«Ναυαγεί» το Ολ Σταρ Γκέιμ!

Εκτός κι αν η καθυστέρηση οφείλονταν στις συνεχείς συσκέψεις που αφορούσαν την διεξαγωγή του Ολ Σταρ Γκέιμ. Επειδή όμως οι πληροφορίες λένε ότι πάει για ακύρωση η διεξαγωγή του, καθώς απαιτούνται αρκετά χρήματα για να πραγματοποιηθεί και οι χορηγοί δεν είναι ιδιαίτερα «ζεστοί», καλό θα είναι να πέσει το βάρος στο τηλεοπτικό.

Το Ολ Σταρ Γκέιμ είπαμε πάει για… ναυάγιο, αφού το κόστος είναι υψηλό και οι χορηγίες… αόρατες. Εμ βέβαια, όταν λες στις εταιρείες ότι θα το διοργανώσεις ανήμερα του τελικού του Μουντιάλ (άκουσον-άκουσον) τι χορηγούς να βρεις;

Στην ΕΟΚ όλα καλά;

Να μειώσει την ανεργία προσπαθεί ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, καθώς λένε ότι η ΕΟΚ συνεχίζει να στελεχώνεται με «φρέσκα» πρόσωπα. Χρειάζονται όλοι αυτοί για τη λειτουργία της Ομοσπονδίας; Ο… λαλίστατος Βασίλης Ντάκουρης κκαι λάτρης της διαφάνειας τι γνώμη έχει; Συμφωνεί;

Ο πασέρ…

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss