«Υποκλίθηκε» στον Ρότζερ Φέντερερ ο Τσιτσιπάς: «Ήρθε. Είδαμε. Κατέκτησε. Απολαύσαμε»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους του αθλητισμού αποχαιρέτησαν τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανάρτησε στα social media, ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα για τον μύθο του παγκοσμίου τένις.
Ο 24χρονος τενίστας τόνισε ότι ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο λόγος που ασχολήθηκε με το άθλημα κι αυτός που τον έκανε να ονειρευτεί, μετά την κατάκτηση του Wombeldon το 2004.

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά για τον Ρότζερ Φέντερερ

“Ήρθε. Είδαμε. Κατέκτησε. Απολαύσαμε.

Ρότζερ Φέντερερ, σε ευχαριστώ που ανέβασες το άθλημά μας σε ακαταμέτρητο ύψος. Σε ευχαριστώ που έκανες το τένις σου να μοιάζει τόσο άκοπο, αλλά ταυτόχρονα, τόσο περίπλοκο για να το μιμηθεί κάποιος.
Το στυλ σου, η προσωπικότητά σου, το ταλέντο σου, η φινέτσα σου και το πάθος σου, θα μνημονεύονται για πάντα στο χώρο του τένις.
Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά, για το γεγονός ότι είσαι ο λόγος που πρωτοακολούθησα το τένις. Είσαι ο λόγος, που παίζω σήμερα με one handed backhand. Ο λόγος που ονειρεύτηκα για πρώτη φορά, βλέποντάς σε να σηκώνεις το τρόπαιο του Wimbledon, το 2004.
Για να… ‘Φεντερερικοποιήσεις’ κάποιον, δεν πρέπει απλά να κυριαρχήσεις απέναντί του, αλλά πρέπει να κυριαρχήσεις με κλάση και στυλ. Κι αυτό, μπορεί να το βρει κανείς, στο ‘Urban Dictionary’, χάρις σε σένα.

Είμαι περήφανος και ευγνώμω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss