Υποκλοπές: Ο ΣΥΡΙΖΑ κλιμακώνει και προειδοποιεί «όσους προσπαθούν να συγκαλύψουν την υπόθεση»

Κάθε νόμιμο τρόπο ο οποίος και θα οδηγήσει στην αποκάλυψη των φυσικών, αλλά και των ηθικών αυτουργών της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πιστεύουν ότι η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να συγκαλύψει την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης Τσίπρας προειδοποιεί εκείνους που προσπαθούν να κρύψουν -όπως υποστηρίζει- την αλήθεια, καθώς χθες μίλησε ανοιχτά για «ποινικές ευθύνες» ορισμένων προσώπων.
Τα όσα συμβαίνουν στην Εξεταστική Επιτροπή που έχει συσταθεί για να ερευνήσει την υπόθεση της «νόμιμης επισύνδεσης» του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, δεν αποτελούν έκπληξη για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό ότι η ΕΥΠ εμπλέκεται σε παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων, έκαναν λόγο για «παρακράτος κατ’ εντολή Μητσοτάκη».

Επομένως, θεωρούν ότι η κυβέρνηση κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου η υπόθεση να μείνει στο σκοτάδι. Στην Εξεταστική Επιτροπή σχηματίστηκε μονοκομματικό προεδρείο με βουλευτές μόνο από την πλειοψηφία, στη συνέχεια αρνήθηκε να καλέσει τους μάρτυρες που υπέδειξε η αντιπολίτευση, ενδιάμεσα υπήρξαν απειλές πολυετούς φυλάκισης για όσους μιλούσαν, ενώ πλέον η ΕΥΠ φέρεται να κατέστρεψε τον φάκελο της παρακολούθησης.
«Όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν ανακτά», διαμηνύει στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στο Newsbomb.gr. Μάλιστα, παρέπεμψε και στα σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε χθες ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καταστήσει ξεκάθαρο ότι το κόμμα του δεν είναι διατεθειμένο να παρατήσει την υπόθεση αμαχητί.

«Καλό είναι όμως να γνωρίζουν όλοι, ότι αν κάποιοι βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρότατες ποινικές ευθύνες δεν είναι όσοι αποκαλύψουν την αλήθεια. Αλλά όσοι διέπραξαν εγκλήματα κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος και όσοι επικαλούνται το απόρρητο ενώπιον της Εθνικής Αντιπροσωπείας, προκειμένου να τα συγκαλύψουν.

Και αυτοί που σύντομα θα λογοδοτήσουν και απέναντι στον ελληνικό λαό και απέναντι στο νόμο, δεν είναι όσοι μάχονται για την αλήθεια και υπερασπίζονται το πολίτευμα, αλλά όσοι μάχονται για να επιβάλουν το σκοτάδι και υπονομεύουν τη Δημοκρατία», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Εξετάζουν προσφυγή στη Δικαιοσύνη
Το ζήτημα, όμως, είναι το τι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ επί του πρακτέου για να μην «κουκουλωθεί» η υπόθεση. «Θα ακολουθήσουμε κάθε νόμιμο δρόμο, ότι προσβάσεις μας προσφέρει η Δημοκρατία», συμπλήρωσε ο ίδιος στενός συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού.
Αυτό, αρχικά, σημαίνει, ότι η υπόθεση θα ανοίξει ξανά, με τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής αυτή τη φορά, η οποία θα εξετάσει τυχόν ποινικέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss