«Υπόστεγο στάσης» για μια Lincoln Continental-γλυπτό

Περίπτερο σχεδίασαν στο κέντρο τέχνης Piacé Le Radieux οι Γάλλοι ντιζάινερ Ronan και Erwan Bouroullec για να εκτίθεται ένα ξύλινο αντίγραφο μιας Lincoln Continental, το οποίο φιλοτέχνησε ο καλλιτέχνης Pascal Rivet.

To πρότζεκτ Lincoln Pavilion είναι αποτέλεσμα συμπτωματικών συναντήσεων, μεταξύ των οποίων και μίας όταν ο Ronan Bouroullec σπούδαζε στη Βρετάνη, στην πόλη Quimper όπου ο Rivet εργαζόταν στην European Academy of Art. «Πριν λίγα χρόνια, έδινα μια διάλεξη στην Quimper στην οποία ανέφερα πόσο με σφράγισε η δουλειά του Rivet. Από καθαρή τύχη, ανάμεσα στους ακροατές ήταν ο Pascal. Γίναμε φίλοι και μου ζήτησε να βρω μια λύση για το σε φυσικό μέγεθος γλυπτό του μιας Lincoln» είπε ο Ronan Bouroullec.
Δείτε την gallery:

PHOTO GALLERY

Photo 1/4

Πηγή: instagram

Photo 2/4

Πηγή: instagram

Photo 3/4

Πηγή: instagram

Photo 4/4

Πηγή: instagram

Στο χωριό Piacé, σε έναν αγρό δίπλα στον δρόμο, το «υπόστεγο στάσης» περιέχει ξύλινο αντίγραφο μιας Lincoln Continental της δεκαετίας του 1960 το οποίο είναι πλέον μόνιμη εγκατάσταση. Οι επισκέπτες και οι περαστικοί μπορούν να δουν το έργο τέχνης μέσα από μεγάλα παράθυρα που έχουν ενσωματωθεί σε μια πλευρά της δομής σε απομίμηση βιτρίνας που χρησιμεύει για να εκτίθενται αντικείμενα και μοντέλα σε μουσείο.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss