Υρώ Μανέ για Φιλιππίδη: «Ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του κι έκανε τις επιλογές του»

Η Υρώ Μανέ, καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», απάντησε στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο ήταν μαζί στη σχολή στο Θέατρο Τέχνης.

«Δεν θα ήθελα να μιλήσουμε γι’ αυτά, δεν υπάρχει λόγος»

Αρχικά, η ηθοποιός είπε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν μαζί στη σχολή, στο Θέατρο Τέχνης. Ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του κι έκανε τις επιλογές του. Είχαμε κάνει μόνο μια συνεργασία κινηματογραφική στον “Ηλία του 16ου”. Δεν θα ήθελα να μιλήσουμε γι’ αυτά, δεν υπάρχει λόγος».

«Μάθαμε και εμείς πράγματα, αποτρόπαια, που δεν τα ξέραμε»

Και συνέχισε λέγοντας: «Αισθάνομαι λύπη που αυτοί οι άνθρωποι είχαν καταφέρει όλο αυτό το οικοδόμημα τόσα χρόνια, βρισκόντουσαν σε τόσο ισχυρές θέσεις, εξαρτώνταν άλλοι άνθρωποι από αυτούς και έφτασαν σε αυτή την κατάντια, γιατί περί κατάντιας πρόκειται και μάθαμε κι εμείς πράγματα αποτρόπαια που δεν τα ξέραμε -εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι συνάδελφοι».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκονται στη Δικαιοσύνη»

«Αυτή τη στιγμή λυπάμαι απόλυτα τους ανθρώπους που έχουν υποστεί αυτές τις συμπεριφορές, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκονται στη Δικαιοσύνη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα κριθούν έτσι όπως πρέπει και έχω και πολύ μεγάλη χαρά για το γεγονός ότι τελικά τα πράγματα παίρνουν κάποια στιγμή τον σωστό δρόμο και οι άνθρωποι, επίσης, αυτό που τους αξίζει», συμπλήρωσε η Υρώ Μανέ.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.