Υρώ Μανέ: Όσοι είχαν αλαζονεία κι έπαρση εξουσίας, βλέπεις που βρίσκονται τώρα

Η Υρώ Μανέ ούσα καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν «κόλαφος» αναφορικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ειδικότερα, την γνωστή ηθοποιό υποδέχτηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, και εκείνη μίλησε εκτενώς για τις καταγγελίες στο θέατρο, ενώ σχολίασε και το αν είχε ακούσει πράγματα προτού αυτά δουν το φως της δημοσιότητας.

«Δεν ξέραμε το μέγεθος και την φρίκη, εγώ προσωπικά έπεσα από τα σύννεφα»

Αρχικά, η Υρώ Μανέ είπε: «Πάρα πολλά πράγματα τα είχαμε ακούσει και θα το ακούσατε από όλους τους ηθοποιούς που είχατε καλεσμένους. Δεν ξέραμε το μέγεθος και την φρίκη, εγώ προσωπικά έπεσα από τα σύννεφα κι είχα σοκαριστεί».

Και εξήγησε στη συνέχεια: «Δηλαδή μία εβδομάδα νωρίτερα μιλούσα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού για κάποια πράγματα και καταλαβαίνετε το σοκ που υπέστην, όταν έγινε όλο αυτό».

«Μερικά πράγματα είναι απερίγραπτα και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβαίνουν»

Επίσης, η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Μερικά πράγματα είναι απερίγραπτα και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβαίνουν. Ξέραμε για συμπεριφορές απαξιωτικές με εντάσεις, που είχαν την αλαζονεία της εξουσίας και νομίζουν ότι δεν υπάρχουν άλλοι».

«Ευτυχώς στη ζωή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και πραγματικά μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους»

Και τόνισε: «Αλλά ευτυχώς βλέπεις ότι στη ζωή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου σε μια συγκεκριμένη στιγμή και πραγματικά μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους. Αυτοί που είχαν αλαζονεία κι έπαρση εξουσίας, βλέπεις που βρίσκονται τώρα».

«Δέχθηκα bullying όταν ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ»

«Ήμουν Πρόεδρος του ΣΕΗ πολύ πριν τον Σπύρο Μπιμπίλα. Ήμουν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο σωματείο, συνολικά για 4 χρόνια, σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο».

Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε: «Ήταν η κρίση με ανεργία 95%, ηθοποιοί στην απόλυτη πείνα, συμβάσεις δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα, όπως δεν υπάρχουν και τώρα. Μάχη και αγώνας πολύ μεγάλος», πρόσθεσε η Υρώ Μανέ.

«Στην πορεία μου δεν υπήρξαν άσχημα γεγονότα»

Τέλος, η Υρώ Μανέ ανέφερε: «Στην δική μου πορεία δεν υπήρξαν άσχημα γεγονότα. Διαχειρίστηκα τις δύσκολες στιγμές με ήπιους τόνους».

Και πρόσθεσε: «Σημασία έδινα γιατί στόχευα στην επιτυχία. Η επιτυχία είναι ένα πράγμα που στοχεύεις, είναι ένα πράγμα που μας έχει βάλει το σύστημα που ζούμε, ότι ένας επιτυχημένος άνθρωπος είναι και ευτυχισμένος και κανείς δεν κατάλαβε ότι μπορεί να είσαι ένας πολύ επιτυχημένος άνθρωπος αλλά με πολύ βαθύ σκοτάδι στην ψυχή».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss