Υβριδικό F-PACE P400e με 20% μεγαλύτερη αυτονομία – FleetNews

Η Jaguar F-PACE διαθέτει πλέον πιο πλούσιες προδιαγραφές, απλοποιημένη σειρά, μεγαλύτερη αυτονομία του plug-in ηλεκτρικού υβριδικού P400e και βελτιωμένο σύστημα ψυχαγωγίας.
Η P400e συνεχίζει να αποτελεί την κορυφαία πρόταση των ηλεκτροκίνητων συνόλων της F-PACE, καθώς τώρα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία ιόντων λιθίου, που περιλαμβάνει εννέα μονάδες αντί οκτώ, αυξάνοντας την ικανότητα αποθήκευσης ενέργειας στα 19.2kWh. Αυτό αυξάνει την πλήρως ηλεκτρική αυτονομία από έως και 53km στα 65km το μέγιστο  – που αντιστοιχεί σε αύξηση πάνω από 20%. Ως εκ τούτου, μειώνονται οι εκπομπές CO2 και η κατανάλωση καυσίμου, που τώρα ξεκινούν από τα 37g/km και τα 1,6 λίτρα/100km (WLTP TEL).
Με συνδυασμένη ισχύ 404PS και ροπή 640Nm, η έκδοση P400e έχει επιτάχυνση 0-100km/h σε μόλις 5,3 δευτερόλεπτα. Αυτός ο συνδυασμός βελτιωμένης αποδοτικότητας και εξαιρετικών επιδόσεων διατίθεται τώρα σε περισσότερες αγορές από ποτέ, μεταξύ των οποίων η Ιαπωνία και η Σιγκαπούρη. Ήδη πάνω από μία στις δέκα πωλήσεις F-PACE σε όλο τον κόσμο αφορούν στο μοντέλο P400e, ενώ σε χώρες όπως η Ολλανδία – όπου τα ηλεκτροκίνητα οχήματα είναι πιο δημοφιλή – το ποσοστό αυτό αναμένεται να φτάσει και το 98%.
Οι πελάτες  της F-PACE επωφελούνται από μία απλούστερη, πιο στοχευμένη γκάμα εκδόσεων. Πλέον προσφέρονται μόνον εκδόσεις R-Dynamic, εκσυγχρονίζοντας την προσφορά και παρέχοντας αναβαθμισμένο εξοπλισμό.

Ο Philip Koehn, Διευθύνων Σύμβουλος της Jaguar, δήλωσε: «Καθώς καταγράφουμε πρόοδο για τον επαναπροσδιορισμό της Jaguar σε μία πλήρως ηλεκτρική πολυτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss