Zendaya: Αυτό το βήμα δεν παραλείπει ποτέ στη ρουτίνα ομορφιάς της

Η πανέμορφη ηθοποιός είναι beauty junkie και θα σου το αποδείξουμε.

Είναι ηθοποιός, είναι τραγουδίστρια, είναι και ακτιβίστρια. Η Zendaya είναι ένα πολυτάλαντο πρόσωπο, το οποίο έχουμε αγαπήσει τα τελευταία χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο TV show «Euphoria», αλλά και στον ρόλο της στον Spider-man. Την έχουμε λατρέψει, όμως, και ως ambassador της Lancôme από το 2019. Αναμενόμενο θα μας πεις… Μα, φυσικά!

Δεν ήταν δυνατόν ένα τόσο φρέσκο, λαμπερό και νέο πρόσωπο να μη βρει τον τρόπο να «τρυπώσει» και στη βιομηχανία της ομορφιάς. Γιατί και η ίδια πρεσβεύει την ομορφιά και είναι… beauty junkie! Ναι, ναι! Η όμορφη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στη βρετανική Vogue για το πόσο αγαπά αυτό που λέμε «beauty», για τη δική τους ρουτίνα ομορφιάς, για τα μαλλιά της, τα μυστικά μακιγιάζ, για τα beauty risks, για το άρωμά της.

Και ξέρεις τι διαπιστώσαμε; Ότι η Zendaya είναι πολύ απλή σε όλα της. Δεν κάνει ακριβές θεραπείες στο πρόσωπό της, ούτε χρησιμοποιεί προϊόντα, τα οποία είναι δυσεύρετα. Η Zendaya είναι μια από εμάς και φροντίζει την εμφάνισή της, όπως ακριβώς κάνουμε όλες μας. Στην παρακάτω gallery θα μάθεις αναλυτικά μερικά beauty μυστικά της, αλλά και αυτό που μας ενθουσίασε περισσότερο: το βήμα που δεν παραλείπει ποτέ στη ρουτίνα ομορφιάς της και το οποίο πρέπει να κάνεις ΠΑΝΤΑ κι εσύ!

Διάβασε ακόμα: 8+1 ενυδατικές κρέμες σώματος για… βελούδινη επιδερμίδα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss