Ζέστη VS Μαλλιά: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να διατηρήσεις υπέροχα τα hair look σου ακόμα και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες

Όταν οι υδράργυρος ανεβαίνει, τα μαλλιά μας ξαφνικά αποκτούν περισσότερες ιδιαιτερότητες Ξηρά άκρα, εύθραυστες τρίχες, είναι μόνο μερικά από τα πρώτα σημάδια, με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωπες. Κάπως έτσι, λοιπόν, εμείς σήμερα συγκεντρώσαμε όλα τα μυστικά αμορφίας για να περάσουμe όλο το καλοκαίρι, δίχως bad hair days. Κρατάς σημειώσεις; Ξεκινάμε…
Τα έλαια μαλλιών είναι απαραίτητα
Πρώτο και σημαντικό εφοδιαζόμαστε με ένα ενυδατικό έλαιο μαλλιών. Αυτό είναι το beauty item που θα μας συντροφεύει σε όλες τις καλοκαιρινές μας στιγμές για να μας και χαρίσει λαμπερά και πειθαρχημένα looks. Μικρό bonus point; Τα αισθησιακά και φυσικά τους αρώματα χαρίζουν ακαταμάχητη φρεσκάδα.

@matildadjerf

Έξυπνα hair-looks
Τα μαλλιά σας είναι μακριά και δεν ξέρετε πώς να τα ελέγξετε κατά τη διάρκεια της ζέστης; Αν δεν είναι πάντα εύκολο να κάνεις κότσους ή άλλα μπερδεμένα χτενίσματα, μπορείς να ανατρέξεις σε δύο hot trend της σεζόν. Αρχικά, το headband είναι ένας πραγματικός σύμμαχος στο styling, που πολλά celebrity girls υιοθετούν. Αυτός είναι ένας τρόπος για να αποφύγουμε την εφίδρωση χωρίς να χρειάζεται να χτενίζουμε τα μαλλιά μας. Εναλλακτικά, η αλογοουρά είναι επίσης μια κομψή και stylish επιλογή, η οποία είναι εύκολη στη δημιουργία.

Πόσο συχνό λούσιμο
Το καλοκαίρι, το καθημερινό λούσιμο για πολλές από εμάς είναι μια καθιερωμένη ρουτίνα, ωστόσο παρόλο που το hair-look μας υποβάλλονται σε κλιματικές και περιβαλλοντικές επιθέσεις, πρέπει να σου πούμε ότι το καθημερινό λούσιμο δεν θα βοηθήσει τη κατάσταση. Ποια είναι η δικιά μας συμβουλή; Όσο δύσκολο και αν είναι, διατηρήστε την ίδιες συνήθεις στο λούσιμο όπως το χειμώνα. Τα μαλλιά σας θα σας τα επιστρέψουν.
Το απόλυτο μυστικό: Κρύο νερό
Ένα θρυλικό tip που κάθε γυναίκα (ή σχεδόν) έχει ήδη ακούσει μια φορά στη ζωή της: «Πρέπει να ξεπλύνεις τα μαλλιά σου με κρύο νερό ».Αυτό θα επαναφέρει άμεσα τη λάμψη στο hair-look σου σφίγγοντας τα λέπια της τρίχας. Μιλάμε, λοιπόν, για μια 100% φυσική τεχνική η οποία, εξαιτίας του κρύου, είναι δύσκολο να υιοθετήσουμε ο χειμώνα.
«Ναι» στα σωστά προϊόντα
Ένας ορός για να δαμάσει το αχάριστο φριζάρισμα που εντοπίζεται στην άκρη των μαλλιών στο ύψος του μετώπου, του αυχένα ή ακόμα και των αυτιών, είναι απαραίτητος.
Μια σειρά περιποίησης για το τριχωτό της κεφαλής θα δώσει στις ρίζες και τα μαλλιά περισσότερο όγκο και λάμψη, είναι ό,τι χρειαζόμαστε. Μια τέτοια θεραπεία θα καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής και θα εμποδίσει την λιπαρότητα και τη ξηρότητα.
Ένα ξηρό λάδι για να πειθαρχήσει τα μαλλιά, να τους δώσει καλοκαιρινή ελαστικότητα, να αποφύγει το φαινόμενο της τραχιάς τρίχας
Μια θρεπτική μάσκα για την αποκατάσταση των ξηρών, κατεστραμμένων από τη θερμότητα μαλλιών.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss