Ζέτα Δούκα: «Όλες οι γυναίκες στην κοινωνία, είμαστε κακοποιημένες»

Η ταλαντούχα ηθοποιός Ζέτα Δούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων, μίλησε για το ελληνικό κίνημα #metoo.

Να σημειωθεί επίσης πως αυτή την περίοδο, η Ζέτα Δούκα πρωταγωνιστεί στην «Κυρία Επιθεώρηση» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου στο «θέατρο Βέμπο».

«Ένιωσα ότι πρέπει κάτι να κάνω και ένωσα τις δυνάμεις μου με τη Σοφία Μπεκατώρου»

Αρχικά, η Ζέτα Δούκα είπε: «Έχω βιώσει μεγάλη χαρά, προσμονή, δικαίωση μετά τις αποκαλύψεις στον χώρο. Ένιωσα ότι πρέπει κάτι να κάνω και ένωσα τις δυνάμεις μου με τη Σοφία Μπεκατώρου. Πήγαμε στο Υπουργείο δικαιοσύνης και στο Υπουργείο Παιδείας. Κάναμε μια σειρά πραγμάτων».

«Κρίνω τα πράγματα εκ του αποτελέσματος»

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κρίνω τα πράγματα εκ του αποτελέσματος. Εκκρεμεί η υπόθεσή μου στο σωματείο ηθοποιών (ΣΕΗ). Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Με τις καταγγελίες που έγιναν μπήκε ένα μικρό λιθαράκι στην κοινωνία που ξύπνησε».

«Τότε θα έπρεπε να υπάρχουν έτοιμες οι κρατικές υποδομές για να βρουν τα θύματα βοήθεια»

Αμέσως μετά, η ηθοποιός τόνισε: «Αν υπήρχε ένα οργανωμένο πλαίσιο και αποφασισμένο πραγματικά να στηρίξει τα θύματα, τότε θα έπρεπε να υπάρχουν έτοιμες οι κρατικές υποδομές για να βρουν τα θύματα βοήθεια». Και συμπλήρωσε: «Όλες οι γυναίκες στην κοινωνία, είμαστε κακοποιημένες».

«Δεν ανήκω σε καμία πολιτική παράταξη»

Επιπλέον, η ηθοποιός απάντησε στο αν θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική. Ειδικότερα, ανέφερε: «Πάρα πολύ δύσκολα θα έλεγα “ναι” έτσι όπως βλέπω τα πράγματα στην πολιτική. Δεν ανήκω σε καμία πολιτική παράταξη. Δεν πρόσκειμαι κάπου ώστε να πω μου αρέσει σε ιδεολογία. Αν υπήρχε κάτι φρέσκο και νέο και πραγματικά ελπιδοφόρο, τότε μπορεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss