Ζήτησε συγγνώμη στους οπαδούς της Ίντερ ο Μπατιστούτα

Η κακή παρουσία του στην Ίντερ το διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της, ακόμη ενοχλεί τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα που ζήτησε συγγνώμη απ’ τους φίλους των «νερατζούρι».

Έξι μήνες που θα ήθελε να ξεχάσει. Αυτό ήταν το πέρασμα του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα απ’ την Ίντερ. Όχι επειδή του έφταιξε σε κάτι η ομάδα απ’ το Μιλάνο. Απλά θέλει να ξεχάσει την κακή του παρουσία εκεί. Γι’ αυτό και θέλησε να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη απ’ τους φίλους των «νερατζούρι».

«Χρωστάω μια συγγνώμη στην Ίντερ. Ήταν μια ομάδα που με ήθελε πολλές φορές, υπήρχε μια αλληλοεκτίμηση. Εκτιμούσα πολύ τον Μοράτι, μου άρεσε ο χαρακτήρας του. Τελικά οι δρόμοι μας συναντήθηκαν αλλά δεν κατάφερα να κάνω τίποτα», είπε ο «Μπατιγκόλ» που σκόραρε μόλις 2 φορές με τα χρώματα της Ίντερ και συνέχισε:

«Ήταν μία από τις αποτυχίες μου. Δεν έβαλα γκολ, αλλά τουλάχιστον βοήθησα αρκετά την Ιντερ για να αποκτήσει τον Λαουτάρο. Επικοινώνησαν μαζί του, τους είπα τη γνώμη μου, εκεί ηρέμησα. Ο Λαουτάρο κάνει στην Ιντερ αυτό που θα ήθελα να κάνω εγώ. Τραυματίστηκα μετά από μια κόντρα με τον Εμρέ, είχα εκνευριστεί πολύ γιατί ήταν ο μισός σε σχέση με μένα. Εκεί, δυστυχώς, έλαβε τέλος η καριέρα μου στην Ιταλία».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss