Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα 5 Ιουλίου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Είμαστε στα μέσα της εβδομάδας και Θέλουμε το υπόλοιπό της να είναι ανέμελο! Πώς θα είναι λοιπόν η Τετάρτη μας; Τι μας επιφυλάσσει; Διάβασε τις ημερήσεις προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο.

Σύνθεση του παλιού με το νέο

Κριός
Με τον Ουρανό στις «επάλξεις», η ημέρα δεν θα είναι εύκολη για σένα, αφού κάποιες «σταθερές» σου θα διαψευστούν στην πράξη κι ιδιαίτερα εκείνες που έχουν να κάνουν με το τι προσδοκάς από του «δικούς σου» ανθρώπους. Ίσως μάλιστα πέσεις θύμα μιας αλλόκοτης ή ανεξήγητης αντίδρασης που δεν έχει λογική.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Σε μια ημέρα που η διαφορετικότητα και η πρωτοτυπία έχουν τον πρώτο λόγο, δεν έχεις παρά να αναδείξεις τις ιδιαίτερες κλίσεις σου κι εκείνα τα ταλέντα που συνθέτουν την ξεχωριστή προσωπικότητά σου. Αντίθετα αν κινηθείς πάνω σε «κλισέ» το πιθανότερο είναι να μην έχεις τις θετικές αντιδράσεις που περιμένεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε φέρνει σε επαφή με παλαιά αντικείμενα αξίας, είτε υλικής, είτε συναισθηματικής. Κατά τα άλλα, υποτίθεται ότι οι φίλοι υπάρχουν για να σε βοηθούν και να σου συμπαραστέκονται, σήμερα όμως είναι πιθανότερο να σε υποστηρίξουν άτομα (ιδίως οικονομικά) με τα οποία δεν σε συνδέει κάτι ιδιαίτερο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Αν θες πραγματικά να πετύχεις τους στόχους σου, με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού δεν σου μένει παρά μόνον μια λύση: Να επιλέξεις την πιο «απίθανη» διαδρομή ή να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που δεν φημίζεται μεν για τις «ισορροπημένες» αντιδράσεις του, αλλά κατέχει μια θέση-κλειδί.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να λειτουργήσει αποκαλυπτικά, βγάζοντας στην επιφάνεια μυστικά που ίσως σε σοκάρουν αλλά σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να έχεις μια «καθαρή» εικόνα για τα πράγματα, παρά να τρέφεις ψευδαισθήσεις. Επιπλέον είναι πιθανό να έχεις μια απροσδόκητη συνάντηση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Ο Χείρωνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που διακρίνονται για την ιδιαίτερη σοφία τους. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό επηρεάζει τα οικονομικά σου κι όσο εύκολο είναι να έχεις ένα απροσδόκητο έσοδο, άλλο τόσο είναι να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε κάποιες «εξεζητημένες» αγορές.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Όσο «ισορροπημένο» κι αν είναι ένα πλαίσιο συνεργασίας, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου -για παράδειγμα ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό- οι ανωμαλίες του βγαίνουν στην επιφάνεια! Αυτή θα είναι ίσως μια ενδιαφέρουσα διαπίστωσή σου, ύστερα από όσα «ανήκουστα» θα συμβούν σήμερα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Αν εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει η απήχηση που μπορεί να έχουν οι απόψεις σου στο κοινό, το πιο «σοφό» εκ μέρους σου θα ήταν να επιμείνεις στην διαφορετικότητά σου κι όχι να «στρογγυλέψεις» τα πράγματα, θεωρώντας ότι έτσι μεγαλώνεις το «target group» σου. Ίσα-ίσα που θα το μικρύνεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Ο Χείρωνας στον 4ο οίκο σου σε φέρνει πιο κοντά με τους οικείους σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σου «σκάσει» κάποιο «χουνέρι» στον οικονομικό τομέα, στερώντας σε από έσοδα που θεωρούσες ως δεδομένα. Στον αντίποδα όμως σε καλεί να αναζητήσεις άλλες πηγές χρηματοδότησης!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε καλεί να προβείς σε αναθεωρήσεις κι αλλαγές πριν έρθουν εκείνες να σε συναντήσουν, παρά την θέλησή σου! Επιπλέον, επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ καλό είναι να θυμάσαι ότι μια «ήρεμη» κατάσταση μπορεί να γίνει «κόλαση» μέσα σε μια στιγμή ή το αντίθετο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί εύκολα να διαταράξει την πορεία των εργασιακών σου σχέσεων, ιδιαίτερα αν δείξεις μια «δυσκαμψία», απέναντι σε ιδέες, που δείχνουν μεν ανεδαφικές ή «τρελές» αλλά όπως θα αποδειχθεί στην πράξη δεν είναι! Στον αντίποδα, μπορείς να δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στους άλλους. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ενδέχεται να διαμορφώσει μια «ασυνήθιστη» καθημερινότητα γεμάτη από απρόοπτα και «εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα». Καλό είναι λοιπόν να προσαρμόσεις τις κινήσεις αλλά και την ψυχολογία σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss