Ζώδια Σήμερα 04/09: Προσοχή στις απομιμήσεις!

Ζώδια Σήμερα |  Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου
Η Σελήνη που από χθες έχει περάσει στον Τοξότη, θα γεμίσει την ψυχή μας με αισιοδοξία, ενθουσιασμό και ανεμελιά. Θα γελάσουμε, θα κάνουμε καινούργιες γνωριμίες και φυσικά θα αφήσουμε τυπικότητες και προσχήματα. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Ήλιο στην Παρθένο θα λειτουργήσει περιοριστικά, καθώς κάποιες λεπτομέρειες και ο δισταγμός να προχωρήσουμε σε οτιδήποτε δε γνωρίζουμε καλά, θα μας κάνει να το σκεφτούμε δυο και τρεις φορές και τελικά να το εγκαταλείψουμε και να μείνουμε σε αυτά που ξέρουμε. Κάποια στιγμή και το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πολύ πιθανό να μας δημιουργήσει μια σύγχυση ή να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε το αληθινό από το ψεύτικο. Δικαιολογίες και μπερδέματα ή κοροϊδία είναι κι αυτά στο πρόγραμμα.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, είτε «κουκουλώνετε» διάφορα και θολώνετε τα νερά είτε σας μπερδεύουν και δεν ξέρετε τι να υποθέσετε. Όπως και να ‘χει, από ένα σημείο και μετά η αλήθεια… θα αναζητείται!
Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, μην είστε «χύμα στο κύμα». Βάλτε ένα ερωτηματικό και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας ή τα θέλω σας, ούτε ερωτικά ούτε οικονομικά γιατί θα μείνετε με το… παράπονο.

Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss