Ζώδια Σήμερα 05/08: Καμία ευχαρίστηση

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 5 Αυγούστου
Αρκετά έντονη, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα είναι η μέρα μας, καθώς θα αναβιώσει η κόντρα της Σελήνης, που βρίσκεται στον Σκορπιό, αρχικάμε τον Ουρανόκαι μετά με τον Άρη στον Ταύρο, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα έχουμε απότομα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, δε θα είμαστε σίγουροι ούτε για το τι θέλουμε, ούτε για το τι νιώθουμε, παρά μόνο για το ότι δε μας γεμίζουν αυτά που ήδη έχουμε. Διαφωνίες, αντιδράσεις, αλλά και απότομα ξεσπάσματα με το παραμικρό είναι πιθανά και ενδεχομένως να γίνουμε αρκετά προκλητικοί, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος, οπότε πολύ εύκολα θα τσακωθούμε. Πιθανά είναι και μικροατυχήματα, λόγω βιασύνης ή πάνω στα νεύρα μας. 
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μια αναστάτωση στο σπίτι ή τη σχέση σας είναι πιθανή, αλλά αν δεν δώσετε πολύ σημασία και φερθείτε ψύχραιμα, τα πνεύματα θα ηρεμήσουν γρήγορα.
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ερευνήστε τα βαθύτερα αίτια για να βρείτε το γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι. Να ξέρετε ότι με αγορές, σπατάλες ή εύκολο σεξ δε θα καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά, αντίθετα θα τα μεγαλώσετε.

Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss