Ζώδια σήμερα 07/08: Από την καλοπιστία στον θυμό και τη δυσαρέσκεια

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 7 Αυγούστου
Δύο εντελώς αντίθετες όψεις γίνονται σήμερα στον ουρανό που ενδεχομένως η μια να είναι… το αποτέλεσμα της άλλη. Αφ’ ενός, έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που θα καταφέρει να μας ταξιδέψει μακριά, να μας κάνει να φανταστούμε, να ονειρευτούμε, να ελπίσουμε, να πιστέψουμε σε ένα θαύμα. Να μας σπρώξει να αναζητήσουμε το παραμύθι μας, να ομορφύνουμε τη ζωή μας, γεμίζοντάς την με αγάπη και τρυφερότητα. Όμως η καλοπιστία και η θετική οπτική μπορεί να μας κάνουν αφελείς και μετά να την πατήσουμε.
Καθώς ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος, ο Άρης στον Ταύρο, που θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα μας ξυπνήσει όλο τον θυμό και τη δυσαρέσκεια που κρύβουμε μέσα μας, θα προκαλέσει προβλήματα και θα βάλει εμπόδια στο δρόμο μας. Η υπομονή μας θα φτάσει στα όριά της, η ανεκτικότητα και η διάθεση για συμβιβασμούς είναι ανύπαρκτη, ενώ το να βρεθούν λύσεις και εναλλακτικές φαντάζει απίθανο. Ακόμα, δεν αποκλείονται ατυχήματα, ακυρώσεις, καθυστερήσεις, αποτυχία, απόρριψη και αναγκαστικές αλλαγές στόχων. 
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι και Ιχθύες μια ευχή σας ενδέχεται να πραγματοποιηθεί! Αρκεί να πιστέψετε πολύ ότι και στις μέρες μας γίνονται θαύματα. Ο έρωτας πάντως είναι προ των πυλών.

Κριοί, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Τοξότες και Αιγόκεροι εύκολα μπορείτε να φέρετε με τα νερά σας τον οποιοδήποτε για να πετύχετε το σκοπό σας, αλλά και να αφεθείτε να σας παρασύρει το ρέμα και να πέσετε στα βράχια. Γι’ αυτό να κρατάτε τις επιφυλάξεις σας! Επιπλέον, έκτακτα έξοδα ή ζημιές σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, ενώ κάτι που αφορά στα ερωτικά σας θα σας αφήσει πικρή γεύση.
Ταύροι, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες,οι δυσκολίες δεν έχουν τελειωμό και τα βάρη σας αυξάνονται αντί να μειώνονται. Πάρτε αποφάσεις, πατήστε πόδι, αρνηθείτε, γιατί αλλιώς δε θα δικαιωθείτε.
Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss