Ζώδια Σήμερα 10/11: Ανάγκες και αγάπες

Ζώδια Σήμερα |  Πέμπτη 10 Νοεμβρίου
Δύσκολη θα είναι σημερινή μέρα, με αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά μας, στις επαφές και την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις μας, καθώς ο Ερμήςθα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Πιθανές είναι και ακυρώσεις, καθυστερήσεις, βλάβες, μικροατυχήματα ή γραφειοκρατικά κωλύματα που θα μας ταλαιπωρήσει αρκετά, όπως επίσης και έντονες διαφωνίες, τσακωμοί και παρεξηγήσεις. Ο άκρατος ρεαλισμός και η εκλογίκευση θα μας σπρώξουν σε αποφάσεις και ενέργειες αναγκαίες, όχι όμως επιθυμητές.
Από την άλλη, έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα βγάλει στην επιφάνεια τα πιο ευγενικά και λεπτεπίλεπτα στοιχεία μας. Η αγάπη σε όλες τις μορφές της είναι κυρίαρχη, η οποία μας ωθεί να ονειρευτούμε, να φανταστούμε και να εμπνευστούμε. Θα γίνουμε πιο καλόπιστοι, ρομαντικοίκαι ονειροπόλοι, ενδεχομένως και αφελείς, πιστεύοντας στα απίθανα που είναι… πιθανό να συμβούν, αρκεί να τα θέλουμε πολύ. Μπορεί να έχουμε αυταπάτες, να πλανιόμαστε, να περπατάμε στα σύννεφα, αλλά δεν πειράζει ωστόσο, εφ’ όσον η καρδιά μας χαίρεται! 
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼
Σκορπιοί και Ιχθύες παρασύρεστε σε ένα μαγικό κόσμο και ονειρεύεστε ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά. Αν πιστεύετε στα θαύματα, ίσως βιώσετε ένα. 

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του β’ δεκαημέρου, ο εκνευρισμός αλλά κι η επιθετικότητα που θα σας βγει, με όλα τα θέματα που θα ανακύψουν στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας είναι σχεδόν βέβαια. Όμως διατηρήστε την υπομονή σας και, κυρίως, μην ξεσπάτε στους γύρω σας για τα στραβά και την κακοτυχία σας.
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, οικονομικά και αισθηματικά, όχι μόνο σας κόβεται η φόρα, αλλά καλείστε να περάσετε από το… ταμείο για να τακτοποιήσετε κάποια παλιά σας υπόλοιπα.
Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss