Ζώδια Σήμερα 12/06: Οι αντοχές σου θα δοκιμαστούν

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 12 Ιουνίου
Το σημερινό τετράγωνο της Σελήνης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα μας κάνει να αισθανθούμε «μέτριοι» ή «λίγοι», θα μας αγχώσει για δουλειές, ευθύνες και καθήκοντα που έχουμε αναλάβει και η διάθεσή μας δε θα είναι η καλύτερη. Ίσως, μάλιστα, η κακοδιαθεσία μας να οφείλεται εν μέρει και στο ότι δεν έχουμε ή δεν κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί, αλλά ό,τι πρέπει. Κι αν λίγο πάρουμε τα πάνω μας, με το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ή νιώσουμε δυνατοί και ότι θα επικρατήσουμε με τον εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η αντίθεσή της με τον Ερμή στον Ταύρο θα μας αναστατώσει, καθώς θα ειπωθούν λόγια ή θα μάθουμε πράγματα που θα μείνουν στο πίσω μέρος του μυαλού μας.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, δοκιμάζονται τα νεύρα και οι αντοχές σας, ενώ οι πολλές υποχρεώσεις στο σπίτι ή τη δουλειά, όχι μόνο θα σας δημιουργήσουν ένταση, αλλά και θα σας ρίξουν ψυχολογικά.   
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, συγκρατηθείτε και μην κάνετε αγορές, παρά μόνο τις αναγκαίες. Εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε άδικα και πιθανόν να μη βρείτε αυτό που θέλετε, υπάρχει η περίπτωση μετά να μετανιώσετε.

Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss