Ζώδια Σήμερα 18/09: Χρησιμοποίησε τις εμπειρίες σου

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Με το τρίγωνο που σχηματίζεται σήμερα μεταξύ Ήλιου στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μας δίνεται μια καταπληκτική ευκαιρία να χαράξουμε μια υποσχόμενη πορεία σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας. Είμαστε σοβαροί, λογικοί και προσγειωμένοι, το μυαλό μας δεν ταξιδεύει αλλού, παρά μόνο στο στόχο μας και μας υπενθυμίζει ότι για να αποκτήσουμε όσα επιθυμούμε, πρέπει να έχουμε υπομονή κι επιμονή. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η τήρηση των κανόνων θεωρούνται απαραίτητα.

Άλλος ένας λόγος που χρειάζεται να παραμείνουμε προσεκτικοί είναι το τετράγωνο του Ερμή στο Ζυγό με τον Δία στον Αιγόκερω γιατί μπορεί να πούμε ή κάνουμε πράγματα που ξεφεύγουν από το μέτρο και να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουμε να μας παρασύρει ο ενθουσιασμός, ο αυθορμητισμός και η υπεραισιοδοξία μας ή να πιστέψουμε στα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που ενδεχομένως να μας δοθούν γιατί το πιο πιθανό είναι να μη γίνουν.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες η πρότερη εμπειρία σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα και να ξεκαθαρίσετε ή να απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που δε σας αφήνουν να προοδεύσετε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αν είστε σίγουροι για το τι θέλετε, έχετε σύστημα και λάβετε υπόψη σας όσα γνωρίζετε και όσα έχετε μάθει, τότε ερωτικά και οικονομικά βαδίζετε στον σωστό δρόμο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του β’ δεκαημέρου, μέσα στην καλή χαρά είστε και όλα τα βλέπετε ρόδινα, ωστόσο, κρατήστε μια πισινή και μην καβαλάτε το καλάμι. Πολλά μπορεί να σας τάξουν, να σας γεμίσουν τα μυαλά και μετά να μείνετε με τις υποσχέσεις στο χέρι!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, μην ξεφεύγετε από τα όριά σας (κυρίως τα οικονομικά, με αγορές και άλλες σπατάλες) και μην πιστεύετε ότι όλα είναι εύκολα και απλά.

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss