Ζώδια Σήμερα 19/06: Αγάπες του… ονείρου

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 19 Ιουνίου
Σήμερα, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, βγάζοντας στην επιφάνεια τα πιο ευγενικά και ρομαντικά στοιχεία μας. Μπορεί να γίνουμε πιο δοτικοί, ευαίσθητοι, καλόπιστοι και ονειροπόλοι ή να πιστέψουμε στον άδολο έρωτα, τη δύναμη της μαγείας του και το πώς γλυκαίνει τις καρδιές, εξιδανικεύοντας τον και να θέλουμε να τον ζήσουμε πλάι σε έναν άνθρωπο για πάντα! Ονειρευόμαστε, φανταζόμαστε, εμπνεόμαστε, θέλουμε να χαρίσουμε απλόχερα αγάπη, βοήθεια και ηθική στήριξη και να κάνουμε ευτυχισμένους ανθρώπους.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Ιχθύες, βρίσκεστε σε ένα μαγικό κόσμο, ονειρεύεστε ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά και κάνετε σχέδια μεγάλα. Όλα τα βλέπετε εφικτά κι αν αφεθείτε να πιστέψετε στα θαύματα, ίσως βιώσετε ένα.
Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, βλέπετε ό,τι θέλετε ή σας βολεύει, όμως αν δεν είστε αντικειμενικοί και δεν κρατήσετε επαφή με τη… γη, σύντομα θα τραγουδήσετε το «δε φταις εσύ, η φαντασία μου τα φταίει…».

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, , παρασύρεστε σε μυστικά μονοπάτια του έρωτα, ζείτε το όνειρο και εύχεστε ενδόμυχα να έχει το παραμύθι σας ευτυχισμένο τέλος.

Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss