Ζώδια Σήμερα 19/08: Με πείσμα και ανυπομονησία

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 19 Αυγούστου
Σελήνη και Άρης θα συναντηθούν σήμερα στον Ταύρο κάνοντας αρκετά έντονη τη μέρα μας, καθώς δε θα μας χαρακτηρίζει ούτε η υπομονή, ούτε η ψυχραιμία. Είναι πολύ πιθανές έντονες αντιδράσεις, περίεργες συμπεριφορές και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, όπως και το να μην ξέρουμε τι θέλουμε ή τι μας ικανοποιεί. Θα εξεγειρόμαστε με το παραμικρό, θα αισθανόμαστε ότι «πνιγόμαστε» σε μια κουταλιά νερό, θα βγάλουμε επιμονή και ανυπομονησία και δεν αποκλείεται να ξεσπάσουμε, αν καταπιεστούμε ή πιεστούμε από το οτιδήποτε. Το μόνο θετικό είναι ότι είμαστε ειλικρινείς και άμεσοι και δε θα μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα μέσα μας, καλό ή κακό.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, είστε στην πρίζα, κάτι που βέβαια βοηθά, αν έχετε πολλές δουλειές, να τις τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα, όμως στις προσωπικές σας σχέσεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο γιατί με την παραμικρή αφορμή ξεσηκώνεστε.
Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ελέγξτε τα νεύρα και τις αντιδράσεις σας γιατί δε θα αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Κάποια πρόσωπα πάντως θα δοκιμάσουν την υπομονή σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, οι επιθυμίες σας είναι πολλές, οι ανάγκες σας μεγάλες, αλλά οι σπατάλες, συναισθηματικές και υλικές, σίγουρα δε θα σας βγουν σε καλό.
Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss