Ζώδια Σήμερα 19/12: Με έντονο σεξαπίλ

Ζώδια Σήμερα |  Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου
Η Σελήνη, νωρίς το πρωί, θα περάσει στον Σκορπιό, εντείνοντας τα πάθη και τα συναισθήματά μας, κάνοντας το κλίμα άκρως ερωτικό και αισθησιακό. Σφοδρές επιθυμίες θα έρθουν στην επιφάνεια, τα πάθη μας θα αυξηθούν, οι πόθοι μας, επίσης, όπως και η αποφασιστικότητά μας και θα είναι δύσκολο να μη μας παρασύρει η ανάγκη να τα ικανοποιήσουμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε κι όπως το θέλουμε. Από την άλλη, η οξυδέρκεια, η μεθοδικότητα, η ισχυρή θέληση και κυρίως το ένστικτό μας είναι πολύτιμα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να πετύχουμε τον σκοπό που έχουμε βάλει.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, το σεξαπίλ σας και η ισχύς της προσωπικότητάς σας είναι τέτοια, που σας προσφέρουν το οτιδήποτε θέλετε, χωρίς να μπείτε καν στον κόπο να το διεκδικήσετε. Απλά, απλώστε το χέρι και πάρτε το.
Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι οι απόλυτες θέσεις και η καχυποψία που αντιμετωπίζετε δε σας αφήνουν τα περιθώρια να κινηθείτε, όπως θα θέλατε, αφού μπαίνετε στη διαδικασία να αποδείξετε τι είστε τόσο στη δουλειά, όσο και τις σχέσεις ή το σπίτι σας.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, από τη μια η σεξουαλικότητά σας που χτυπάει κόκκινο κι από την άλλη η αυξανόμενη ανάγκη σας για να αποκτήσετε ό,τι σας λείπει σας κρατούν σε εγρήγορση. Τα θέλετε όλα και τώρα.
Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss