Ζώδια Σήμερα 20/08: Άρης στους Διδύμους-Διχασμοί και διλήμματα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 20 Αυγούστου
Ο Άρηςπερνά σήμερα στους Διδύμους και η βιασύνη μας να τελειώνουμε με διάφορα προσωπικά ζητήματα ή δουλειές θα είναι μεγάλη. Πραγματικά, κάποιες από αυτές θα καταφέρουμε να τις τελειώσουμε σε ελάχιστο χρόνο, από την άλλη όμως, καλό θα ήταν να μην προτρέχουμε να βγάλουμε συμπεράσματα ή να μιλάμε για όσα δε γνωρίζουμε καλά, να πεταγόμαστε να πούμε το δικό μας αλλά και να μεταφέρουμε πληροφορίες που δεν έχουμε διασταυρώσει γιατί θα εκτεθούμε. Επιπλέον, είναι πιθανό να αυξηθούν τα διλήμματά μας ή να νιώσουμε διχασμένοι. Αν έχουμε πολλά μέτωπα ανοιχτά, θα πρέπει να ελέγξουμε την ανυπομονησία μας και να προσπαθήσουμε να τα κλείσουμε ένα-ένα! Ας χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια του συγκεκριμένου πλανήτη μόνο στη γρηγοράδα και τα αντανακλαστικά που απαιτούνται σε διάφορες περιπτώσεις και όχι σε κόντρες και λεκτικούς διαξιφισμούς.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, φορτάτοι θα είστε αυτή την περίοδο για να βάλετε μπροστά όλα όσα σχεδιάζατε το προηγούμενο διάστημα. Ενέργεια και επιθυμία για πρωτοβουλίες έχετε, όπως επίσης και εριστικότητα, εκνευρισμό και ανυπομονησία και αυτό είναι πρόβλημα! Προσπαθήστε να τα ελέγξετε για να μην τσακώνεστε ανά τρεις και δύο!
Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, είναι πιθανοί οι τσακωμοί στο σπίτι, τη σχέση ή τη δουλειά σας με τα «σου ‘πα, μου ‘πες» να πέφτουν βροχή, οπότε καλού-κακού κρατήστε ντοκουμέντα, τουλάχιστον να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποδείξετε το δίκιο σας!

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, αντισταθείτε σθεναρά στο σπρώξιμο που νιώθετε για αγορές και γρήγορες κινήσεις στα οικονομικά και ερωτικά σας γιατί θα βγείτε έκτος των ορίων σας και μετά δε θα μπορείτε να μαζέψετε την… καλούμπα!
Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss