Ζώδια Σήμερα 21/07: Καμία υποχώρηση

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 21 Ιουλίου
Σελήνη και Άρης συναντιούνται σήμερα στον Ταύρο, καλώντας μας να βγάλουμε την επιμονή, την αποφασιστικότητα και την θέληση που κρύβουμε μέσα μας. Εδώ τα λόγια σταματάνε και προχωράμε σε πράξεις. Δε βιαζόμαστε, δεν χάνουμε το στόχο μας, ωστόσο δε μας λείπει η διάθεση για δράση, η ένταση, το πάθος, και η ορμή, απλά εμείς ορίζουμε το πώς και το πότε θα κάνουμε το οτιδήποτε. Εννοείται ότι δε θα ακούσουμε, ούτε θα δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν, ενώ θα εκνευριστούμε και θα στυλώσουμε τα ποδάρια μας με πείσμα, αν κάποιος προσπαθήσει να μας σταματήσει, να μας αλλάξει γνώμη ή να μας πείσει ότι πρέπει να υποχωρήσουμε.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, πεισμώνετε, σαν μουλάρια, αλλά θεωρείτε ότι έχετε το δίκιο με το μέρος σας. Εφ’ όσον ξέρετε τι θέλετε και πώς το θέλετε δε θα κάνετε ούτε βήμα πίσω.
Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ελέγξτε το θυμικό σας γιατί δε θα αποφύγετε εντάσεις στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας. Η ξεροκεφαλιά δε σας αφήνει να δείτε αντικειμενικά το σωστό και το λάθος.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, οι επιθυμίες σας είναι πολλές, οι ανάγκες σας μεγάλες, αλλά οι σπατάλες σίγουρα δε θα σας βγουν σε καλό, ούτε ερωτικά, ούτε οικονομικά γι’ αυτό προσπαθήστε να τις ελέγξετε.
Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss