Ζώδια Σήμερα 22/12: Ξαφνικός έρωτας

Ζώδια Σήμερα |  Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου
Πριν καλά-καλά προλάβει ο Ήλιος να κάνει το πρώτο του βήμα στον Αιγόκερω τετραγωνίζεται με τον Δία στον Κριό, προσφέροντας ενθουσιασμό, ανεμελιά, χαρά, αισιοδοξία, ευκολίες και λύσεις από το πουθενά. Ο χορός των επιτυχιών καλά κρατεί και με ανεβασμένη ψυχολογία πάμε φουλ για Χριστούγεννα. Όμως, ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η έλλειψη μέτρου οδηγούν σε επιπολαιότητες και ανευθυνότητα, οπότε ας είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο τις ευκαιρίες που μας δίνονται.
Από την άλλη, έχουμε και το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο που παραπέμπει σε μια μέρα απρόσμενες, θετικές εξελίξεις στα οικονομικά αλλά και στα ερωτικά μας, καθώς ο έρωτας, ξαφνικός ή κεραυνοβόλος, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, αιφνιδιάζοντάς μας και ανατρέποντας τα δεδομένα μας. Η τάση μας να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να ανανεώσουμε τη ζωή μας, ακόμα την εμφάνισή μας είναι αρκετά έντονη, όπως επίσης και να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε άλλες εμπειρίες, εκκεντρικές ή ασυνήθιστες. 
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου, εύνοια και ευκαιρίες από τη μια, αμετροέπεια και τάσεις ανικανοποίητου από την άλλη. Έχετε το νου σας γιατί αν ξεφύγετε, εξ αιτίας των δεύτερων μπορεί να χάσετε τα πρώτα κι όχι μόνο, αλλά θα κληθείτε να ακριβοπληρώσετε τον λογαριασμό.

Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου, όλα όμορφα κι ωραία θα τα βλέπετε και καλά θα κάνατε, αλλά μετριάστε τις υψηλές προσδοκίες σας και μην περιμένετε να σας χαρίσουν τον ουρανό με τα άστρα.
Αιγόκεροι και Ταύροι προκαλείτε, εκπλήσσετε ευχάριστα και δημιουργείτε νέα δεδομένα. Μη διστάσετε μπροστά σε μια αλλαγή εμφάνισης που θα προσθέσει κι άλλους πόντους στο σακούλι σας.
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μόνο αν ξεφύγετε από την πεπατημένη και ποντάρετε στην έκπληξη, θα κερδίσετε. Μια ξαφνική εξέλιξη στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας θα σας αναστατώσει προσωρινά, οπότε να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά.
Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, αναμένονται θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας, αλλά και απρόσμενα κέρδη από τη δουλειά.
Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss