Ζώδια Σήμερα 26/11: Συνέπεια και συνέχεια

Ζώδια Σήμερα |  Σάββατο 26 Νοεμβρίου
Η Σελήνη, που από χθες βρίσκεται στον Αιγόκερω, δε μας αφήνει πολλά περιθώρια χαλάρωσης, αφού μας θέλει σοβαρούς, συνεπείς και υπεύθυνους, κυρίως όσον αφορά σε επαγγελματικά ή πρακτικά ζητήματα που είτε χρειάζονται διευθέτηση είτε θα ξεφυτρώσουν σήμερα. Συναισθηματικά είμαστε μετρημένοι και βλέπουμε τα πράγματα περισσότερο λογικά, οπότε, παρότι θα καταπιεστούμε, θα βάλουμε και στην άκρη κάποια θέλω μας, προκειμένου να γίνουν όλα όσα αναλάβαμε, αλλά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Σίγουρα αυτά που κυριαρχούν είναι τα «πρέπει» κι αυτό κάπου μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση, όμως βλέποντας ότι κλείνουν θέματα, θα μας φύγει και το άγχος.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι είναι η μέρα σας και μάλιστα είστε η επιτομή της υπομονής και της συνέπειας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, αφήστε κατά μέρος ανασφάλειες και ενδοιασμούς και θα τα καταφέρετε άψογα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.
Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, έχετε ένα σωρό δουλειές και υποχρεώσεις να διευθετήσετε και δε θα σας μείνει καθόλου ελεύθερος χρόνος. Ακόμα και αν νιώθετε ότι δεν αντέχετε άλλο, μην τα παρατήσετε γιατί μετά θα σας έρθουν όλα μαζεμένα.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, δεν είστε χαλαροί κι ανέμελοι κι αυτό ισχύει πρώτα για τα οικονομικά και μετά για τα ερωτικά σας. Έχετε καταλάβει ότι μετά από κάθε άστοχη ενέργειά σας, αυτός που την πληρώνει είστε εσείς γι’ αυτό συνεχίστε να κρατάτε το μέτρο και δε θα χάσετε.
Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss