Ζώδια Σήμερα 27/08: Νέα Σελήνη στην Παρθένο-Ανάλυσέ το!

Ζώδια Σήμερα |  Σάββατο 27 Αυγούστου
Με τη Νεα Σελήνη στην Παρθένο, σήμερα θα νιώσουμε την ανάγκη να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνουμε κινήσεις στρατηγικής σημασίας, προκειμένου να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μας. Ο συναισθηματικός παράγοντας θα εκλείψει, ενώ η πρακτική και εκλογικευμένη μας πλευρά θα είναι σε διέγερση, οπότε όλα τα δεδομένα θα μετρηθούν, θα αναλυθούν και θα μπουν στη σειρά, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιδιώκουμε. Την ίδια μέρα, ωστόσο, έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο που παραπέμπει σε απρόσμενες αλλαγές και εξελίξεις που αφορούν σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Όλα είναι πιθανά να συμβούν, από τη μια στιγμή στην άλλη, κι εκεί που ήμασταν «μαζί», να χωρίσουν οι δρόμοι μας ή εκεί που ήμασταν μονάχοι, να βρούμε ταίρι. Ας ακολουθήσουμε λοιπόν τη ροή των πραγμάτων κι όπου μας βγάλει.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι, συνδυάστε μυαλό και συναίσθημα, εξυπνάδα και αμεσότητα γιατί μόνο έτσι θα αφήσετε πίσω το παρελθόν σας και θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά τα σχέδια για την προσωπική σας ζωή! Τολμήστε να ακολουθήσετε ένα άλλο μονοπάτι!
Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, καλά τα σχέδια κι οι στόχοι, αλλά για να ευοδωθούν χρειάζονται καθαρή οπτική και φυσικά γρήγορα αντανακλαστικά! Όσο έχετε ενδοιασμούς και κάνετε πίσω σε αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη δουλειά, στο σπίτι ή τη σχέση σας, τόσο θα δέχεστε “χτυπήματα” από την άλλη πλευρά.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, για να ανοίξει ένας κύκλος πρέπει να κλείσει ένας άλλος. Μη διστάζετε να το κάνετε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα σας κοστίσει συναισθηματικά ή οικονομικά.
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, απρόσμενοι χωρισμοί, έρωτες, έσοδα ή έξοδα, ανατρέπουν για μια ακόμα φορά την αισθηματική ή οικονομική σας ζωή. Θα έχετε κέρδος ή χασούρα; Κανείς δεν ξέρει… μόνο ο Ουρανός…
Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss