Ζώδια Σήμερα 30/06: Εκτός ελέγχου

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 30 Ιουνίου
Ο μήνας κλείνει με εντάσεις και ξεσπάσματα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται ακόμα στον Καρκίνο θα έρθει αντιμέτωπη με τον Άρη στον Κριό. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμικές τάσεις ή παρορμήσεις είναι αυτά που μπορεί να προκαλέσουν τσακωμούς και παρεξηγήσεις με τα πολύ κοντινά μας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να έρθουμε και αντιμέτωποι με επιθετικές, απότομες ή αγενείς συμπεριφορές που θα μας κάνουν να χάσουμε τον έλεγχο.
Από την άλλη, ενδεχομένως να μας πάρουν από κάτω δυσάρεστες αναμνήσεις και θέματα που είχαμε καταχωνιάσει στο μυαλό και στην καρδιά μας που θα ανασυρθούν στην επιφάνεια από την αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Πιθανό είναι να γεμίσουμε και ενοχές ή να αισθανθούμε αδικημένοι ή εκνευρισμένοι με τον εαυτό μας και τις ανοχές που δείξαμε.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, το αίμα θα ανέβει στο κεφάλι σας, από διάφορα που γίνονται είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι σας και στο τσακ είστε να φάτε τα μουστάκια σας, ενώ η δυσαρέσκεια από ζητήματα και καταστάσεις του παρελθόντος δε θα σας αφήσει να ησυχάσετε και αν δεν τη βγάλετε από μέσα σας θα σας πνίξει.

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι, συναισθηματικά και υλικά αισθάνεστε ανασφάλεια, γι’ αυτό αναζητάτε τον τρόπο για να προστατεύσετε ό,τι έχετε. Το θέμα είναι να μην νομίζετε ότι τα κοντινά σας πρόσωπα πάνε να σας «αρπάξουν» κάτι, να σας εκμεταλλευτούν ή ότι δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss