Ζωντανή κατσαρίδα μέσα στο κρανίο 42χρονης στην Ινδία

Ίσως, σήμερα να διαβάσετε την πιο «ανατριχιαστική» και συνάμα απίστευτη ιστορία της ζωής σας.  Μια 42χρονη γυναίκα από την Ινδία επισκέφθηκε τοπικό νοσοκομείο, παραπονούμενη προς τους γιατρούς πως υπέφερε από έντονους πόνους στο κεφάλι. Η γυναίκα αισθανόταν σαν κάτι να «σερνόταν μέσα στο κεφάλι της, σαν κάτι να τη τσιμπούσε». Έπειτα από πολλαπλές εισαγωγές στο νοσοκομείο, οι γιατροί κατέληξαν πως υπήρχε «ένα ξένο σώμα μέσα στο κρανίο που βρισκόταν σε κίνηση». Τι ήταν αυτό; Μια κατσαρίδα!

«Ήταν μια κανονική, μεγάλη κατσαρίδα», εξομολογείται ο γιατρός, επικεφαλής του Ωτορινολαρυγγολογικού Τμήματος στο Stanley Medical College, στη «The New Indian Express».

Έπειτα από ειδικές διεργασίες, με ειδικό συνδυασμό αναρρόφησης και μεγάλες λαβίδες οι γιατροί αφαίρεσαν την κατσαρίδα «από τη βάση του κρανίου, ανάμεσα στα μάτια και κοντά στον εγκέφαλο» της γυναίκας. Φυσικά, αυτό το ακραίο περιστατικό, δεν θα μπορούσε να μην καταγραφεί, έτσι οι γιατροί φρόντισαν να μαγνητοσκοπήσουν την όλη διαδικασία.

Η ζωντανή κατσαρίδα, μεγάλων διαστάσεων, η οποία φαίνεται να μπήκε στο κρανίο της γυναίκας μέσω της μύτη της, είχε εγκλωβιστεί εκεί. «Κάθε φορά που κουνιόταν, ένιωθα τα μάτια μου να καίγονται», δηλώνει η ίδια.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss