Ζυγός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Οι δύο Ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς ανήκουν σίγουρα στα πιο επιδραστικά για σένα ουράνια δρώμενα, με την πρώτη χρονικά να γίνεται απέναντι σου, στην τελευταία μοίρα του Κριού, στις 20 Απριλίου και τη δεύτερη στο ζώδιό σου στις 14 Οκτωβρίου, έχουν ωστόσο σημαντικές διαφορές ως προς τις κατευθύνσεις που δίνουν.
Κατ’ αρχάς μπορεί τυπικά να αναφέρονται στο «εσύ και οι άλλοι» αλλά πρακτικά θα «χρωματίσουν» το σύνολο των δραστηριοτήτων σου, πολύ περισσότερο που για σένα οι «άλλοι» και οι συνεργασίες είναι πάντα ένα σημείο αναφοράς.
Κι αν στην έκλειψη του Απριλίου θα «μετρήσει» ο Δίας, που θα είναι ακόμη στον Κριό, συνεχίζοντας να λειτουργεί απελευθερωτικά και να «ανοίγει» το πλάνο σου, ως προς τις διαθέσιμες επιλογές σου, το ότι ο Πλούτωνας την τετραγωνίζει από την 1η μοίρα του Υδροχόου, δεν επιτρέπει και μεγάλη αισιοδοξία. Αν μάλιστα αγνοήσεις τα «σημάδια» και δεις μόνο τις ενθουσιαστικές προοπτικές του Δία, το πιθανότερο είναι να μπλέξεις σε μάλλον «τοξικές» καταστάσεις, Ο Δίας βλέπεις αρέσκεται συνήθως σε όλα εκείνα που παραπέμπουν σε μια καλή ζωή από υλική κυρίως σκοπιά κι εδώ η συμμετοχή του Πλούτωνα συνηγορεί στο να γνωρίσεις κάποιον/α που πίσω από τη «βιτρίνα» κρύβει κι… άλλα πράγματα, ενίοτε «σκοτεινά» ή/και τοξικά. Το θέμα δεν είναι μόνον ηθικό, αφού στο… βάθος υπάρχουν και νομικά μπλεξίματα. Ίσως βέβαια να κλείσει οριστικά κι ένα κύκλος στη ζωή σου, με αφορμή κι αιτία τα όσα θα συμβούν σε μια συνεργασία σου.

Η έκλειψη του Οκτωβρίου πάλι, έχοντας απέναντί τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss