14 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ήλιος στον Υδροχόο προάγει την κοινωνικότητά σου, με συνέπεια να… ξεχάσεις ότι σε βασανίζει μέσα σε μια φιλική συντροφιά, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσεις κι έναν καλό φίλο. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να ταξιδέψεις ή να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο, όπου σε περιμένουν πολλά και ενδιαφέροντα αλλά και… τυχερά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης περνώντας στο ζώδιό σου σε βάζει σε περιπέτειες ιδίως σε συναισθηματικά θέματα, ίσως μάλιστα κάποια στιγμή να νιώσεις πως «άγεσαι και φέρεσαι» από ακατανίκητες επιθυμίες ή παρορμήσεις. Ωστόσο, ο Ήλιος στον Υδροχόο στηρίζει τις προσπάθειες σου κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να «ξεπορτίσεις», αφού εκεί… έξω σε περιμένουν ευχάριστες καταστάσεις και πρόσωπα που διάκεινται θετικά απέναντί σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου παρέχουν διευκολύνσεις και όλα τα… καλά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Αν ανησυχείς για τα οικονομικά σου, ο Ήλιος στον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η κι ότι δεν έχεις θα σου προσφερθεί από άλλους/ες. Ίσως μάλιστα να λάβεις κάτι από κάπου που δεν το περιμένεις. Επιπλέον, με τον Δία στον Τοξότη φαίνεται να κατοχυρώνεις εργασιακά δικαιώματα ή να αποκτάς ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στον Ταύρο έχει τον… τρόπο να σε «ταράξει» αλλάζοντας τα δεδομένα σε μια υπόθεση που «σε καίει» κι ίσως τελικά να συγκρουστείς με ένα ισχυρό πρόσωπο. Ωστόσο, με τον Ήλιο απέναντί σου, όλα μπορεί να γίνουν ευκολότερα, αν βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και συνταχθείς με τις βουλές των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φοράει τα… καλά του κι σου δίνει το πλεονέκτημα σε μια εργασιακή υπόθεση, ανεξάρτητα με το αν το αξίζεις ή όχι αλλά τελικά έχεις κι… εσύ δικαίωμα στις εύκολες λύσεις! Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη έλκει σημαίνουσες προσωπικότητες στο σπίτι ή το γραφείο σου, ενώ δεν αποκλείεται να «λάμψεις» σε μια γιορτή που γίνεται αλλού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Υδροχόο φροντίζει για την καλοπέρασή σου και δεν είναι σκόπιμο να χάσεις τις ευκαιρίες σου με διλήμματα που δεν οδηγούν πουθενά. Απλά ακολούθησε την ροή και θα έρθουν όλα όπως τα θες! Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη αναμένεται να εμπλουτίσει την καθημερινότητα σου με περισσότερες επαφές, συζητήσεις ή μετακινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Συναντάς πρόσωπα ή καταστάσεις που σε εκνευρίζουν κι εσύ βέβαια δεν έχεις παρά να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε ωθεί να τολμήσεις το κάτι παραπάνω στα προσωπικά σου. Παράλληλα, κάνεις φέρνει «ανοίγματα» και ευκολίες σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Υδροχόο συνηγορεί στο να ταξιδέψεις ή απλά να «εξέλθεις», αποκομίζοντας χαρές και οφέλη, ίσως μάλιστα να σου προσφερθεί μια πολύ μεγάλη διευκόλυνση. Επιπλέον, σήμερα προηγείται η… καλοπέρασή σου, αφού ο Δίας στο ζώδιό σου φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Υδροχόο διώχνει μακριά κάθε οικονομικό άγχος σου, εξασφαλίζοντάς σου όσα χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σου προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να αφεθείς σε… έξτρα περιποιήσεις, ενώ θα φέρει και την αποκάλυψη ενός μυστικού που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους ή θα σε ανακουφίσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε «μπολιάζει» με τύχη, ίσως μάλιστα ο διαφορετικός τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεις τα πράγματα να γίνει το «διαβατήριο» μιας σημαντικής επιτυχίας. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα, που θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδό σου, ενώ αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, σίγουρα δεν θα χάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Καλείσαι να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς περισσότερο, ώστε να είσαι «φρέσκος και λαχταριστός»! Εξ άλλου το παρασκήνιο δουλεύει υπέρ σου και δεν υπάρχει ουδείς λόγος να κοπιάζεις, αφού οι επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν «ως διά μαγείας». Επιπλέον, διευρύνονται οι προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss