16 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει ένα σχετικά περίπλοκο περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα, που οφείλεις να χειριστείς με σύνεση και προσοχή, τηρώντας τις ισορροπίες. Επιπλέον, είναι πιθανό να περιθάλψεις κάποιον οικείο σου, σχετικά μεγάλης ηλικίας. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σε ωθεί να επικοινωνήσεις με τον… έξω κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με τον Δία στον Τοξότη υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τα οικονομικά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδευτείς πριν… λάβεις ανά χείρας το παραδάκι, προβαίνοντας μάλιστα σε αχρείαστες σπατάλες. Επιπλέον, η πρόσβασή σου σε μια πηγή χρηματοδότησης είναι περίπου δεδομένη, σκέψου όμως μήπως τελικά δεν χρειάζεσαι αυτήν την ενίσχυση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με τον Δία απέναντί σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συνεργάτες που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση εσύ είσαι το δυνατό «χαρτί», γι’ αυτό μην κάνεις πολλές παραχωρήσεις. Παράλληλα, συνιστάται να είσαι πιο φειδωλός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στην ζωή σου, προσπερνώντας όμως τα συναισθηματικά διλήμματα, που σε βάζουν σε θέση αδυναμίας ή σε εγκλωβίζουν σε έναν φαύλο κύκλο. Επιπλέον, θα αναδειχθεί το ταλέντο σου στις… αγκαλιές, ιδιαίτερα με πρόσωπα που περνάνε δύσκολα, ας μην πάρεις όμως πολύ σοβαρά τον ρόλο του «σωτήρα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Δίας στον Τοξότη συμβάλλει στην αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητας σου, με την συνδρομή μάλιστα προσώπων που «τα πας» και «σε πάνε» αλλά θα σε στηρίξει ακόμη κι αν προσβλέπεις σε πιο χειροπιαστά οφέλη για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Είναι πιθανό να «ξεβολευτείς» από μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε μεταβείς εσύ σε μια άλλη «έδρα», αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν θα περάσεις καλά, αφού το όλο κλίμα είναι γιορτινό. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό θέμα και οτιδήποτε σχετίζεται με ακίνητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Καρκίνο η ημέρα σου δεν θα εξελιχθεί τόσο… ξεκούραστα, αφού αναμένεται να προκύψουν έκτακτες εργασίες αλλά και δύσκολες διαπραγματεύσεις, που θα σου «φάνε» πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σε ωθεί να επικοινωνήσεις με περισσότερο κόσμο, να ταξιδέψεις ή να διαβάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις ή να κερδίσεις κάτι αποκλειστικά και μόνον με την βοήθεια της τύχης. Από την άλλη πλευρά βέβαια τίθεται… σαφώς ένα θέμα διαχείρισης, αφού πάντα ισχύει το «easy come, easy go»! Παράλληλα, ως προς τις εξωτερικές δράσεις σου, εμπόδια και καθυστερήσεις απειλούν να σε «φρενάρουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε καθιστά εξαιρετικά τυχερό/η αλλά όχι και «άτρωτο/η», ιδιαίτερα αν ξανοιχτείς πολύ σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις και πέρα από την όποια τύχη απαιτούν και ικανότητες. Μείνε λοιπόν στις απολαύσεις της ζωής! Παράλληλα βέβαια, μια οικονομική υπόθεσή σου μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό μην αμελήσεις κάποια «τυπικά» ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου βάζει δύσκολα, αφού είναι πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα ένας δικός σου άνθρωπος. Επιπλέον, μπορεί να «κολλήσει» μια συνεργασία ή συμφωνία, εξ αιτίας κάποιων αστάθμητων παραγόντων που δεν είχες υπολογίσει. Παράλληλα, μπορεί να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις τα όποια εμπόδια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζεις πιέσεις και διλήμματα, αντί να τα περνάς μόνος σου και να αγχώνεσαι για μια λύση, δες τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από φίλους/ες και γνωστούς/ες, αφού σε συμφέρει ούτως ή άλλως να δράσεις ομαδικά. «Ξανοίξου» λοιπόν και δεν θα χάσεις! Κατά τα άλλα βέβαια, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η σε θέματα υγείας ή διατροφής, αφού «παραμονεύει» μια αδιαθεσία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Δίας στον Τοξότη σου προσφέρει την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποθέσεις σου με… ανέλπιστα εύκολο τρόπο, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια τιμητική διάκριση. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, όχι όμως μόνον «με τα ψέματα» αλλά ποντάροντας στην δουλειά σου και τις δεξιότητές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss