20 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και ίσως «υποφέρεις» από παλινδρομήσεις ή συναισθηματικές αδυναμίες που θα δώσουν στους άλλους μια αντιφατική εικόνα για το τι θέλεις πραγματικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί «να βγάλεις τα κάστανα από την φωτιά» σε μια οικονομική υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Γίνεσαι πιο επιτακτικός και πεισματάρης, με συνέπεια να προκαλέσεις αντιδράσεις στους γύρω σου. Προσπάθησε λοιπόν να γίνεις πιο διαλλακτικός και πριν νοιώσεις την οργή μέσα σου να φουντώνει, ασχολήσου με εντατικές εργασίες ή κάνε γυμναστική για να… ξεθυμάνεις! Ίσως μάλιστα με την φούρια που έχεις να διεκπεραιώσεις κι ένα έργο «βουνό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε παλιούς φίλους ή φίλες, θυμίζοντας καλές αλλά και… πικρές καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κάποιο χόμπι ή ενδιαφέρον σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, ξεκινώντας βέβαια από τις δουλειές σου αλλά συμπεριλαμβάνοντας και τα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να επανεξετάσεις μια επαγγελματική προοπτική σου, αφού τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει και οι περιορισμοί του «χθες» δεν ισχύουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση ή να αντλήσεις στοιχεία από αυτήν. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σου φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα σε πρώτη φάση σε «εξιτάρουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Αναβιώνουν σκηνές από το παρελθόν σου και δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά, ενώ ίσως ακούσεις ή διαβάσεις κάτι που θα σε συγκινήσει. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να φέρει νεύρα και μια συνολική αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός ατόμου του περιβάλλοντός σου, είτε εξ αιτίας μιας επεισοδιακής μετακίνησης ή μεταβολής!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ίσως νοιώσεις την ανάγκη να αποθηκεύσεις τρόφιμα και άλλα είδη, πολύ περισσότερο αν υπάρχει κάποια έλλειψη στην αγορά. Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναδείς το τι μπορεί να γίνει με παλιά χρέη ή με μια επενδυτική προοπτική που «κόλλησε» στο παρελθόν. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με το που «πατάει το πόδι του» ο Χείρωνας στον Κριό, φέρνει μια συναισθηματική αβεβαιότητα και μνήμες που πέφτουν με… αλεξίπτωτο στο παρόν σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, οφείλεις να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου «μανία», που σήμερα είναι εύκολο να λάβει υπερβολικές διαστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Μπορεί να επανακάμψει μια παλιά πελατεία σου, ακριβώς την στιγμή που την χρειάζεσαι! Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου πολλαπλασιάζει τις δράσεις σου κι αν εκτός από τα διαρκή «πάνω-κάτω», που θα έχεις, αν θες να είσαι πλήρως συντονισμένος με το σύμπαν, θα πρέπει να βάλεις στο πλάνο σου και τους… άλλους, αφού χωρίς αυτούς δεν γίνεται «χωριό»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Είναι πιθανό να αναβιώσουν όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα, πρόσεξε όμως μήπως τα συναισθηματικά «κολλήματά» σου πάρουν το… πάνω χέρι! Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία  και να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη κάποιων αναγκών του σπιτιού σου που είχαν μείνει στο περιθώριο, ενώ είναι προάγγελος μεταβολών στην οικογένειά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο «απαιτεί» μεγαλύτερη ευελιξία και διπλωματικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού η τελική σου αίσθηση θα είναι πως έγινε πολύ κακό για το τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Δεν αποκλείεται να ακούσεις και να μάθεις πολλά για το ιστορικό μιας υπόθεσης, ενώ αναμένεται να έρθεις σε επαφή με γνωστούς ή συγγενείς που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο φέρνει δραστικές μεταβολές και… εισβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου και από αυτήν την άποψη η μέρα σου κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί μεν να σου στερήσει ένα έσοδο ή αγαθό εξ αιτίας της υπέρμετρης δικής σου ευαισθησίας στις στερήσεις των άλλων, από την άλλη πλευρά όμως αναμένεται να σου επιστραφούν χρήματα, που δεν είχες υπολογίσει. Παράλληλα, ο Άρης στον Ταύρο αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss